2777
2789
عنوان

خانومای بارداری که شبی دو عدد آسپرین ۸۰ مصرف میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 6636 بازدید | 30 پست
سلام اره عزیزم خداروشکر. اسپرین رو تا ۲۰هفته شبی دوتا خوردم از ۲۰تا ۳۶ هم دو شب دوتا میخوردم و شب بع ...

الهی عزیییییزم، خدا هردوشون و برات حفظ کنه🙏🏻رشد جنین چطور بود؟ همه چی مطابق سن بارداری بود؟ فشار خونم داشتی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیییییزم، خدا هردوشون و برات حفظ کنه🙏🏻رشد جنین چطور بود؟ همه چی مطابق سن بارداری بود؟ فشار خ ...

ممنونم. رشدش خوب بود ی کوچولو طول استخوان ران کم بود ک چن روز تفاوت بود فک کنم و ژنتیکه خونواده شوهرم قدشون بلند نیس... پسرمم ۳۸هفته و دو روز با وزن ۳۰۵۰ و قد ۴۷ دنیا اومد

فشار خون زمان استرس و عصبانی شدن میره بالا ولی تو حاملگیم جز روزای اول ک استرس داشتم رو ۱۳و ۱۴ رفت و دوسه بار متیل دوپا خوردم دیگ بالانرفت و قرصی نخوردم.این یکی بارداریمم همینطور اگ استرس نداشته باشم ۱۰ و ۱۱ هس

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
الان قدش چطوره ؟بعد می‌شه این اختلاف رشد حین بارداری جبران بشه؟ 

الانم قدش گاهی روی نمودار خوبه گاهی در حد ی سانت کمتره... کلا یکم ریزس. باباشم قدش ۱۷۰ هس... و البته خودمم ۱۷۰ هسم ولی پسرم ب خودم نرفته🙄

فک میکنم تا دو هفته اختلاف توی سونو ایراد نداره 

شما غذاهای سالم بخور. مایعات بخور. چندین ساعت ب پهلوی چپ استراحت کن دیگه ما بقی ب خدا هس و ژنتیکی ک ارث برده. سخت نگیر استرسم نداشته باش خدا بزرگه

سلام اره عزیزم خداروشکر. اسپرین رو تا ۲۰هفته شبی دوتا خوردم از ۲۰تا ۳۶ هم دو شب دوتا میخوردم و شب بع ...

سلام عزیزم

خدارو شکررررررررررر😍🙏🙏🙏🙏

تا بریم این پیام رو ببینم دلم آشوب بود🥲گفتم نکنه اتفاقی افتاده و مجدد باردارید

ان شاءالله این بارداریتون هم بخیر و خوشی و سلامتی سپری کنید🙏🙏🙏😍

من بارداریم ناخواسته بود و بدنم آمادگی کافی نداشت. الان جفتم پایینه و ضربان قلب جنین ۱۸۰. شریان های خونی هم یکی خوب و یکی عددش بالاس. به منم دکتر شبی ۲تا آسپرین داده ولی میترسم .چون دکتر داروخانه هم گفت چرا گفته دوتا!! اونم شب! مطمئنی؟

گفتم بله

گفت اکثرا میگن صبح تا ظهر مصرف بشه

خلاصه منم از ترس دو روزه هنوز شروع نکردم

هفته ۱۴ هستم

من بارداریم ناخواسته بود و بدنم آمادگی کافی نداشت. الان جفتم پایینه و ضربان قلب جنین ۱۸۰. شریان های ...

سلام عزیزم

برا چی شروع نکردی؟ حتما شروع کن مطمعن باش ب صلاحته. من سر بارداری اولیم سهل انگاری کردم ضربشو هم خوردم

اسپرین انقد ک الان برات مفید هس مطمعن باش مضر نیس... اکثر پزشکای زن پریناتولوژیست ها شبی دوتا تجویز میکنن

تا ۲۰هفته ک قطعا شبی دوتا رو بخور... از ۲۰ ب بعدم طبق نظر دکتر پریناتولوژیست ادامه بده هر چی ک گفت

منک خوردم پسرم سالم دنیا اومد خداروشکر

من بارداریم ناخواسته بود و بدنم آمادگی کافی نداشت. الان جفتم پایینه و ضربان قلب جنین ۱۸۰. شریان های ...

اینکه دکتر داروخونه چی گفته مهم نیس مهم دکتر زنانه فعلا

اسپرین رو منم هر شب با معده پر میخورم. خیلی از دوستان دیگم دیدم اینجوری مصرف کردن