2777
2789

دکترم گفته روز دوم تا چهارم برم برا سونو که این ماه دارو بگیرم

امشب دارم پریود میشم.فردا تعطیله پنج شنبه دکتر نیست جمعه تعطیله

شنبه دیر نمیشه برای سونو اولیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فردا باید بی بی چک بزنم برام دعا کنید

شنبه دوهفته پیش ای یو ای کردم

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

نه دیگه بین روز دوم تا چهارم 

باز میتونی هم با منشی دکتر صحبت کنی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من فردا باید بی بی چک بزنم برام دعا کنید شنبه دوهفته پیش ای یو ای کردم

توکلت به خدا بیا و خبر بده به منم.هزینه ت چقدر شد مشکلتون چی بود؟اولین سونوتو چندم دوره انجام دادی ببخشید انقدر سوال پرسیدم

جواب نمیدن اصلا تلفنشونو نمیدونم چطوری پیدا کنم مطبم ۵ شنبه ها تعطیله استرس گرفتم

نرس منم ماه پیش سوم رفتم ولی بخاطر قندخون بالام نتونستم ای یو ای کنم 

میخواد ضخامت دیواره رحم رو چک کنن اگر روز چهارمت شنبه بشه همون روز شروع میکنه بهت دارو میدن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

خواهر منم سه ماه میخواستم بکنم نمیشد

حدود یک تومن فقط ای یو ای شد سونو هایزقبل و دارو هام هم بود رو هم حدود یک و پونصد شد

من هم خودم فولیکول کوچیک هم شوهرم تحرک کمه

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

من روز اول رفتم دکتر همون روز سونو هم کرد روز دوازدهم هم دوباره

خواهر منم سه ماه میخواستم بکنم نمیشد حدود یک تومن فقط ای یو ای شد سونو هایزقبل و دارو هام هم بود رو ...

به حق فاطمه الزهرا فردا عیدیتو میگیری گلم ...خبر خوش بده بهمون

به حق فاطمه الزهرا فردا عیدیتو میگیری گلم ...خبر خوش بده بهمون

چشم ایشالا 

ایشالا همه به مراد دلشون برسه من چهار ساله منتظرم

چشم ایشالا  ایشالا همه به مراد دلشون برسه من چهار ساله منتظرم

ای خدا ....منم سه ساله منتظرم ...توکلت به خدا .پریود نشدم هنوزا.در حد لکه بینی خفیف.

با امروز سه روزه عقب انداختم