2777
2789
عنوان

کجی بودن شکم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 24 پست
دو ماهشه.از اول همش شکل تو شکمو میگرفت الان بهتر شده ولی همش یه وریه میگیرم صافش میکنم.میگن مال دل پ ...

خب بخاطر اینه قنداق نمیکنی فرم صاف بگیره ولی طبیعیه خودش که برگرده به سینه یادش میره تا ۴ ماهگی اینجوریه 

حساس نباش آره  عادیه   عزیزم    بچه  بزرگ کردم که میگم   اصل ...

خدا خیرت بده..والا به سه تا دکتر نشون دادم جواب درست بهم ندادن..

دخترات کی خوب شد حالتشون؟

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ منو از نگرانی دربیار توروخدا من تا ارتوپد اطفال هم بردمش گفت ستون فقراتش مشکلی نداره.. میش ...

هیچ مشکلی وجود نداره. نوزاد توی شکم هر مدلی دوست داره می‌خوابه و تو نمیتونی تغییرش بدی... بیخودی حساس نشین و به تجارب بزرگترتون گوش بدید خواهشا دیگه اینهمه نگرانی و استرس تو دوران بارداری بهتون وارد نمیشه

خب بخاطر اینه قنداق نمیکنی فرم صاف بگیره ولی طبیعیه خودش که برگرده به سینه یادش میره تا ۴ ماهگی اینج ...

والا یه چندبار قنداقش کردیم شبها از بس گرمه نشد دیگه..وااای خدا خیرتون بده از نگرانیم کم شد

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
والا یه چندبار قنداقش کردیم شبها از بس گرمه نشد دیگه..وااای خدا خیرتون بده از نگرانیم کم شد

خدا کوچولو نگه داره اره گرمه من خودمم دوتا دخترامو نکردم همینجوری هم بودن یه مدلایی به خودشون میگرفتن ولی شک نکن بچت شیطونه 😅😅😅

خدا کوچولو نگه داره اره گرمه من خودمم دوتا دخترامو نکردم همینجوری هم بودن یه مدلایی به خودشون میگرفت ...

فدات شم همچنین دخترای شمارو..

آخیس دلم اروم گرفت.همش مبگم نکنه مشکلی داره و همبنجور کج بمونه

فدات شم همچنین دخترای شمارو.. آخیس دلم اروم گرفت.همش مبگم نکنه مشکلی داره و همبنجور کج بمونه

مرسی گلم نگران نباش طبیعیه از لحظه هات لذت ببر 😍😍باور کن دلم برای نوزادیشون تنگ شده 🤕

مرسی گلم نگران نباش طبیعیه از لحظه هات لذت ببر 😍😍باور کن دلم برای نوزادیشون تنگ شده 🤕

عزیزززم.منم همه همینو میگن ولی این دوماهو فقط با استرس گذروندم و مطب این دکتر و اون دکتر

خدا خیرت بده..والا به سه تا دکتر نشون دادم جواب درست بهم ندادن.. دخترات کی خوب شد حالتشون؟

نبر دکتر بخدا بچه داغون میشه عزیزم من دخترام تا و نشون زیاد شد  خوبشدم مثلا 5 ماه یا 7 ماه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم