2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاید؟

185 بازدید | 38 پست

من پنج ساله عاشق یه آقایی هستم که فامیله

ما چند وقتیه با هم دوستیم و حالا من عذاب وجدان گرفتم

میدونم خدا ناراحت میشه ازم میدونم اون دنیامو سر این دوستی دارم خراب میکنم

میخوام حالا اون آقا رو بلاک کنم ولی لژ یه طرف دلم باهاشه

موندم تو دوراهی نمیدونم چیکار کنم تروخدا کمکم کنید 

یه چیزی بهم بگید بتونم تصمیم درست بگیرم😭😭

امشب شب خانمهای مذهبیه من میرم فردا میام

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

خب اونم بیاد با هم ازدواج کنین بشه همسرت هم خدا راضی باشه هم بنده خدا

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باهاش ازدواج نمیکنی؟

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
خب اونم بیاد با هم ازدواج کنین بشه همسرت هم خدا راضی باشه هم بنده خدا

آخه شرایطمون جور نیست

من نمیتونم بگم بیا خواستگاری

نه درسش تموم شده و نه کار داره

خودمم دلم میخواد دانشگاه برم

همینارو بهش بگید

بدون اینکه دلیل بگید و بلاک کنید از نظر اخلاقی هم درست نیست.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
چندسالتونه اون اقا چندسالشه اگه سنش مناسب ازدواجه بهشون بگو اگه واقعا دوستون داره پا پیش بذاره وگرنه ...

من ۱۸ اون ۲۳

راستش خودمم هنوز دلم نمیخواد ازدواج کنم

یجورایی از ازدواج ترس دارم

آخه شرایطمون جور نیست من نمیتونم بگم بیا خواستگاری نه درسش تموم شده و نه کار داره خودمم دلم میخوا ...

اگه خانواده است می‌دونم مراعات میکنید حد و حدود رو و قصد هم ازدواجه اشکالی ندارد ولی گلم نمی‌خواد فوری برید سر خونه زندگی تون حالا یه نامزدی بگیرید تا بعد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ