2777
2789
عنوان

شنيدن صداي قلب بچم🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 45 پست
مبارکه  چقدر امتظار  منم ۶ ساله منتظرم  دیگن میگم نمیشه کلا ناامیدم  خسته هم ...

منم ٦ سال و اين سومين اي وي اف بود اما من هيچ وقت نا اميد نشدم مطمينم هر چيزي توو زمان خودش اتفاق ميفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر عزیزم 😍انشالله همیشه سلامت باشید 

درکت میکنم منم این لذت رو تجربه کردم قسمت تمام چشم انتظارا بشه 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
برای منم دعا کن لطفا ده ماه اقدامم 

عزيزم حتما اگر قابل باشه براي همه منتظرا دعا ميكنم  فقط از خود خدا بخواه نه هيچ كس و واسطه اي و صبر و اميد داشته باش شعار نميدم چون خودم تجربه كردم

برا منم دعا کن گلم چندروز دیگه میخوام برم برای تشکیل قلب بچم😍🤩🤩

الانم جنينت قلبش داره ميزنه ولي چون كوچولو خيلي مشخص نميشه ميري ميبيني كه اون لحظه قشنگترين صداي دنياست حتما بگو با گوشيت فيلم بگيرن من هزار بار از ديروز گوش دادم

من هفته ده بستری شدم بیمارستان. اونجا سنوم کردن از صدا قلبش فیلم گرفتم😍 عخی. گروپ گروپ😍

اصلا يه چيز عجيبي بود خدايا ايشالا هر كي منتظر تجربه اش كنه🥰🤗🥺

اصلا يه چيز عجيبي بود خدايا ايشالا هر كي منتظر تجربه اش كنه🥰🤗🥺

انشاالله

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون