2777
2789
عنوان

حامله هستم با بچه ۶ ماهه بیاین کمک

512 بازدید | 35 پست

بچه ها نظر بدین بدون اینکه منو تیکه پاره کنید

بچم ۶ ماهش تموم شده سه روزه. الان باردارم. ۳ هفته هست سن جنینم.

اما با توجه به شرایط مالی زندگیمون در حال حاضر و از همه بدتر حرف نزدیکانم خانوادم و... بخصوص خانواده پدریم دخترعموها و... اگه بازم بفهمن میفتم سر زبونا و مسخره کردنا شروع میشه

چون بعد ازدواجمم یکسال و نیم بعدش حامله شدم ولی مسخرم کردن (خانواده پدریم و بابام و مامانم)

اما مهمتر از همه اینا ظلمی هست ک در حق بچه هام خواهم شد. ن دخترم میتونه دیگه شیرمو بخوره ن اونیکی جنین میتونه از مواد مغذی تو بدنم استفاده کنه بخاطر حاملگیم و شیردهی ک داشتم چیزی نمونده ک آخه.

و اما از همه بدتر اینکه میخواستم بخونم کنکور بدم برای پزشکی و دندان (پتانسیل و استعدادشو دارم و میدونم ک میتونم). اما با دوتا بچه مطمئنم نمیتونم و باید ببوسم بذارم کنار.

عذاب وجدان و گناهشم ک مثل خوره افتاده ب جونم.

چیکار کنم؟

شما بودین چیکار میکردین؟

نظرتون رو بگید

(قرصم میخوردم نیاید بگید چرا جلوگیری نکردی و ...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدیه خداست...بیخیال حرف مردم...منم خیلی مسخره کردن.ولی مهم نبود...بزار بیاد.قدمش به خیر وبرکت

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
چرا مردم با قرص و آمپول حامله میشن. اونوخ من هی میخوام حامله بشم نمیشه.... کجای کار مبلنگه یعنی

خدا به اونی که میخواد نمیده به اون که نمیخواد میده

زندگی بهشتی وجود ندارد چون اینجا زمین است
چرا مردم با قرص و آمپول حامله میشن. اونوخ من هی میخوام حامله بشم نمیشه.... کجای کار مبلنگه یعنی

اگه مشکل پزشکی نداری ، استرس و فکر کردن ب اینکه چرا نمیشه بدترین عامله. یک ماه بیخیال شو بگو دیگه مهم نیست اصن نمیخوام. همچین میگیره ک نگو

همه حرفهایی رو که زدی رو بزار کنار و ببین رضایت خدا توچیه عزیزم

خدا خواسته بهتون این نی نی رو داده

انشاءالله خودشم کمکت میکنه گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

فقط میدونم که نباید تو.کار خدا دخالت کرد اونیکی بچت میتونه شیر خشک بخوره اگه به خودت هم برسی اینیکی هم قوی میشه سخته ولی میشه درستم بخونی مردمم که همیشه یه حرفی دارن بزنن بازم خودت میدونی

بچه ها میاین تایپک من نظر بدین