2777
2789
عنوان

حامله هستم با بچه ۶ ماهه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 35 پست
مسخره چی اخه مردم خوش فضولون

اولین واکنشا به من...وااا زود بووود...تو خودت بچه ای...اییی چ زود...😐منم گفتم ن نونشو شما میدین ن آبشو ن خرجشو.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
اگه مشکل پزشکی نداری ، استرس و فکر کردن ب اینکه چرا نمیشه بدترین عامله. یک ماه بیخیال شو بگو دیگه مه ...

من یه سقط داشتم... ماه دوم باردار شده بودم

الان ماه اول اقدامم بود پریود شدم.... همش دلم به این خوشه که مث قبلی ماه دوم بگیره...یعنی این ماه نگیره امیدمو به کل از دست میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچم ده ماهشه درکت میکنم. خیلی سخته ولی سقط نه دیگه عزیزم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

عزیزم پرسیدی شما بودین چیکار می‌کردین 

اول شکر خدا 

دوم توکل به خدا 

سوم خوشحالی 

چهارم برای خودم زندگی میکردم نه برای حرف کسایی که سرشون رو گردنشون نیست 

پنجم خودمو تقویت میکردم 

ششم حتی برای یک لحظه به قاتل شدن و کشتن بچه‌م فکر هم نمی‌کردم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگه مشکل پزشکی نداری ، استرس و فکر کردن ب اینکه چرا نمیشه بدترین عامله. یک ماه بیخیال شو بگو دیگه مه ...

مبارکت باشه،انشالله از پسش برمیای،برای منم دعاکن مادر بشم 🙏

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️

عزیزم نگهش دار خدا هواتو داره این جماعت همیشه دهنشون بازه اکه نداشتی هم یه جور دیگه میگفتن کاش ادما میفهمیدن دل شکستن تاوان داره کاش بفهمن زندگی ادما به خودشون مربوطه ای خدا تورو به حرمت این روزا دامن همه منتظرارو سبز کن و تو دلیارو سلامت نگه دار 🙏🏻نذار دلیل تصمیمون نظرات مسخره اطرافیامون باشه🙏🏻😔

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من بودم سقط نمیکردم ، عزیزم باید سفت و سخت پیشگیری میکردی حالا که نکردی سقط نکن

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

چهارم رو ۲ بار گفتی    

ممنون ویرایش زدم😁

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم پرسیدی شما بودین چیکار می‌کردین  اول شکر خدا  دوم توکل به خدا  سوم خوشحالی&n ...

عالی 👌😍

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

ببین به هیچکسی ربطی نداره...

اگر میخوای درس بخونی ک واقعا دیگه بگذر از بچه فعلا

اگر نه به احدی ربطی نداره تو باز بارداری...

مگه نون تو و بچتو اونا میخوان بدن؟

بگو اختلاف سنی کم میخواستم بین بچه هام.سرتو بگیر بالابگو