اولش دخترم تب کرد بشدت بیحال شد یهو ، روزبعدش ابریزش بینی و صداش گرف ، بعد دو روز پسرم اینجوری شد ولی پسرم گلوشم درد میکرد تبش نمیومد پایین با شیاف بلاخره بعد دوروز تبش قط شد بعد من گلو درد گرفتم و بدن درد و ابریزش بینی و سرفه های شدید که الان تو خونه همش سرفه میکنیم به شوهرم هم میگم بریم دکتر نمیبره 😐😏
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه راسی پسرم دوروز اسهال کرد و شکم درد ولی الان خداروشکر خوبه
حتما کروناس اینکه میگن دلتا اونم نوعی از کروناس حتما به متخصص عفونی یا داخلی مراجعه کنید برای بچه ها خطرناک نیست همینکه تب کنترل شده نشونه خوبیه ولی خودت حتما برو دکتر و قرنطینه رو رعایت کن
من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420