2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم دلتا گرفتم با کرونا

3061 بازدید | 31 پست

اولش دخترم تب کرد بشدت بیحال شد یهو ، روزبعدش ابریزش بینی و صداش گرف ، بعد دو روز پسرم اینجوری شد ولی پسرم گلوشم درد میکرد تبش نمیومد پایین با شیاف بلاخره بعد دوروز تبش قط شد بعد من گلو درد گرفتم و بدن درد و ابریزش بینی و سرفه های شدید که الان تو خونه همش سرفه میکنیم به شوهرم هم میگم بریم دکتر نمیبره 😐😏

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

چی بخوریم زود خوب شیم 😞

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برو دکتر انشاالله ک چیزی نباشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اهمیت نده زندگی عادیتو بکن

جدی ! خوب میشیم یعنی میترسم بدتر شیم

برو تست بده

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
دلتا انگار علایم گوارشیش بیشتره مخصوصا تو بچه ها اسهال زیاده

عه راسی پسرم دوروز اسهال کرد و شکم درد ولی الان خداروشکر خوبه

۱ ) مایعات . آب پرتقال . آب هویج

۲ )  سوپ بلدرچین 

۳ ) ماهیچه و آب ماهیچه

۴ ) آبگوشت با نخود زیاد

۵ )  انبه و میوه هایی که طبع گرم دارن

۶ ) سردی جات  تحت هیچ شرایطی  فعلا نخورید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

حتما کروناس اینکه میگن دلتا اونم نوعی از کروناس حتما به متخصص عفونی یا داخلی مراجعه کنید برای بچه ها خطرناک نیست همینکه تب کنترل شده نشونه خوبیه ولی خودت حتما برو دکتر و قرنطینه رو رعایت کن

کروناس عزیزم

اونم نود درصد دلتا

چون دلتا کاملا شبیه سرماخوردگیه

تستش هم نامعتبره

فقط بهتره برین دکتر ریه درگیر نشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420