2777
2789

سلام دوستان من ۲۷ سالمه و دومین باره که آی وی اف میکنم امروز روز سیزدهم هستم روز هشتم تا دهم لکه بینی داشتم دکتر شیافت هام رو اضافه کرد و گفت آ اس آ و انوکساپارین رو قطع کردم دیروز بی بی چک گذاشتم آخه خیلی امید وار بودم شنیده بودم لکه بینی نشونه خوبیه ولی منفی بود دو بار هم زدم الان خیلی ناراحتم به نظرتون امید وارم باشم شما میشه از تجربه هاتون بگید کسی بوده روز دوازده بی بی چک منفی بشه بعد آزمایش مثبت بشه امروز میخوام برم آزمایش بدم به نظرتون برم؟

منتظر بمون و آزمایش بده اگه فقط لک بینی داری آسپرین و خوب گفته قطع کنی 

معمولا شیاف و اضافه میکنن که درسته انشاالله بحق این روز جواب مثبت بگیری

منم سومین انتقالم نزدیکه دعا کن همه منتظرا نتیجه بگیرن

راستی چند تا جنین انتقال دادی 

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر بمون و آزمایش بده اگه فقط لک بینی داری آسپرین و خوب گفته قطع کنی  معمولا شیاف و اضافه می ...

ممنون عزیزم ان شا الله شما هم جواب بگیری من خیلی نا امیدم چون بی‌بی چکم منفی بود من جنین هام کیفیتشون خیلی پایینه bc هستن و سه تا انتقال دادن 😔

ممنون عزیزم ان شا الله شما هم جواب بگیری من خیلی نا امیدم چون بی‌بی چکم منفی بود من جنین هام کیفیتشو ...

انشاالله حل میشه خدا بزرگه خیلی بزرگ 

انشاالله خدا سوپرایزت می‌کنه، گلم من مطمئنم خدا خیلی مهربونه 

عزمزمه شما آی وی اف کردی؟

بار اول آی وی اف دوتا انتقال منفی

بار دوم میکرو هنوز انتقال ندادم توکل بخدا اینماه میخوام انتقال بدم انشاالله خدا کمکم میکنه

انشاالله حل میشه خدا بزرگه خیلی بزرگ  انشاالله خدا سوپرایزت می‌کنه، گلم من مطمئنم خدا خیلی مهر ...

ممنون عزیزم ولی متاسفانه دیروز روز شانزدهم

بود آزمایش دادم منفی بود نمیدونم حکمت خدا چیه

ممنون عزیزم ولی متاسفانه دیروز روز شانزدهم  بود آزمایش دادم منفی بود نمیدونم حکمت خدا چیه

اله جانینان سیکل انتقال منم منفی شد چون کیست دارم اینقد دلم گرفت امروز رفته بودم برا شروع سیکل که منفی شد

اله جانینان سیکل انتقال منم منفی شد چون کیست دارم اینقد دلم گرفت امروز رفته بودم برا شروع سیکل که من ...

چند ماه از این تاپیک گذشته عزیزم شما باردار نشدی ؟ من که هنوز نه ولی مطمئن شدم حکمت داره 

چند ماه از این تاپیک گذشته عزیزم شما باردار نشدی ؟ من که هنوز نه ولی مطمئن شدم حکمت داره 

سلام گلم خوبی چرا با روش آی وی اف باردار شدم اما شادیم دووم نداشت رشد نکرد تو شش هفته سقط کردم 

خدا بزرگه بالاخره خدا خوشحالمون می‌کنه الان هم بشدت عفونت گرفتم و قارچ 

تو این شبای عزیز از خدا می‌خوام معجزه شو به همه منتظرا نشون بده 

[QUOTE=234480621]اگه تونستی بازم سر بزن اینجا[/QUOTEسلام خوب هستین چه خبر شما چه کردید به سلامتی بار ...

سلام گلم فعلا هیچی نشستم کیست سینه دارم درمان و شروع کردم از شما چه خبر خواهری