2777
2789
عنوان

برای درمان شوره سر چی پیشنهاد میدین؟

27401 بازدید | 17 پست

شوره از نوع پوستی هست.نه اون شوره های ریز پراکنده.شوره چسبیده به پوست سر.مثل شوره های روی صورت مردا که گاهی یکی دو روز بعد از اصلاح اتفاق میفته (پوسته پوسته شدن بقولا)

یه درمانی که شخصا جواب گرفته باشید برای شوره سر معرفی کنید

تو اینترنت کلی پیشنهاد و محصوله ولی تجربه شخصی چیز دیگه ای هست.

شامپو ضد شورع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوره سر داشتم از  روغن زیتون و نارگیل و کرچک و سیاه دانه بگیر تا انواع شامپوی ضد شوره و اینا دیگ اعصابم داشت خورد میشد ک دوستم بهم گفت سرکه سیب بزن گفتم اینم میزنیم روش ...امیدی نداشتم اثر کنه ولی خیلی خوب بود

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

عزیزم من داشتم اما چسبیده به سر نبود.جدا میشد راحت

شامپو های مختلف زدم هیچکدوم فایده نداشت.فقط شامپو ضد شوره ایروکس چند سال استفاده کردم خوب بود اما وقتی قطعش کردم شوره برگشت.

از چیزی که جواب گرفتم نمک بود.نمک و شامپو قاطی میکردم(به اندازه مصرف یکبار)سرمو باهاش میشستم.چند بار شستم کامل خوب شد.الان دیگه شامپوی عادی میزنم شوره هم ندارم

سرکه سیبم خوب بود اما نمک بهتر بود

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
من شوره سر داشتم از  روغن زیتون و نارگیل و کرچک و سیاه دانه بگیر تا انواع شامپوی ضد شوره و اینا ...

سرکه سیب باعث طاسی و کچلی نمیشه؟تا چند سال دیگه موهامو لازم دارم.خخخخ.پس کلا درمان درست و حسابی و قطعی ای نیست ظاهرا

سرکه سیب باعث طاسی و کچلی نمیشه؟تا چند سال دیگه موهامو لازم دارم.خخخخ.پس کلا درمان درست و حسابی و قط ...

نه فقط ی کم خشک میکنه موها رو اونم با زدن ماسک مو یا روغن ازگان بعد حمام حل میشه فقط باید با آب قاطی کنی حتما سرکه خالص نریز رو سرت هفته ای یکبار به مدت 20 دقیقه بمونه بعد برو موهاتو بشور ...کلا شوره دوره ای هست میاد و میره درمان قطعی نداره

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
عزیزم من داشتم اما چسبیده به سر نبود.جدا میشد راحت شامپو های مختلف زدم هیچکدوم فایده نداشت.فقط شامپ ...

ممنون بابت پاسختون

البته من پسر هستم.گفتم شاید حساس باشین به اون خطاب اول متن  

علم تو درمان شوره مونده چه برسه کچلی...واقعا رو مخ هست.اینی که میگم چسبیده به پوست نه اونقدر..جدا که میشه و هربار رو بالشت اثراتش مشخصه و میریزه

ممنون بابت پاسختون البته من پسر هستم.گفتم شاید حساس باشین به اون خطاب اول متن     علم تو ...

آهان ببخشید 🙈

حالا این نمک رو امتحان کنین امیدوارم واسه شمام اثر کنه

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
 نه فقط ی کم خشک میکنه موها رو اونم با زدن ماسک مو یا روغن ازگان بعد حمام حل میشه فقط باید با آ ...

میزان اب به سرکه هم میگید؟که بدونم مثلا چنددرصدش اب باشه چقدر سرکه

من شوره سر داشتم از  روغن زیتون و نارگیل و کرچک و سیاه دانه بگیر تا انواع شامپوی ضد شوره و اینا ...

چطوری سرکه ی سیبو به سرتونو میزنید؟ و اینکه موهاتون بوی بدی نمیده با شستن سرکه ی سیب؟

یک سری موها که کف سر بسیار خشکی دارند-و حتی با یک نوبت شامپو زدن کف سر خشک میشه_پس بهتره هستس روزی که نوبت حموم کردنتونه کف سر رو مثلا ساعت ۸ الی ۶ غروب[وازلین+یک روغن مثل نارگیل یا بادام تلخ]کامل فقط کف سر روغن مالی کنید.

بگزارید اون ساعت رو کف سر بمونه و به کار روزمرتون برسید . و غروب کامل سر رو بشورید-موهارو با حوله که خشک کردید ..

یک سری روغن ها هستند که فوق العاده سبک هستند و کف سر چرب نمیکنه و زود جذبه مثل [جوجوبا]بعد حموم به کف سر اون قسمت هایی ک مستعد شوره هست بزنید .. چند نوبت این کار رو بکنید 

شوره سر زمستونیتون کم میشه 

ببینید یه سری از ماها شوره خشک داریم درواقع شوره نیست و بخاطر کف سر خشک هستش که برامون پیش میاد.. معمولا تابستون شوره و خشکی کف سرمون نداره حتی اگه مکرر حموم بریم چون کف سرمون تولید چربی و سبوم داره ولی زمستون بخاطر خشکی بیش از حد کف سر درواقع پوست کف سر داره خشکی پوسته ریزی میشه-

کف پاپاهامون از خشکی پوسته شدید میده ت زمستون و ما با سنگ پا کشیدن و شبها ۳ روز مکرر وازلین زدن و بستن با نایلون جوراب پوشیدن مشکل خشکی پامون حل میشه.

ما اگه بتونیم چند شب کف سرمون رو چرب کنیم  _و صبح بشوریم ۳ بار پشت هم

پوست کف سر بازسازی میشه و پوسته ریزی نمیکنه[تو زمستون] -دقیقا مثل کف پا ک زمستون خشک میشه-

تشکر🌸