الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دیگه مادرشدی باید قوی باشی،اگه میری بیمارستان دولتی معمولا بچه رو خودشون نگه میدارن دیگه چرا پرستار بگیری که معلوم نیست بچه رو چطور نگه میداره تازه احتمال داره پرستار خودش ناقل باشه،من ۵ روز بعد زایمان خودم که مرخص شدم درخواست دادم بچمم مرخص کنن وگرنه اگه میخواستم بازم ان آی سیو نگهش میداشتن هزینشم زیاد نمیشه تو بیمارستان دولتی،منم خودم وخانوادم همگی گرفتیم بعدش که بردیمش خونه گذاشتمش تو اتاق تنها خودم فقط میرفتم پیشش ضد عفونی شده وبا ماسک،پنجره هام باز،تا ۱۴ روز رعایت کردیم،خودمم چون چندروز بیمارستان بودم بخیه هام اینا خوب بود میتونستم بهش برسم،مامانمم اومده بود آشپزی وکارای خونه به عهدش بود نگران نباش این روزام به سلامتی میگذره
اره درست میگی گلم. ولی خب توی اون چندروزی ک بچتو نگه داشتن کی ب بچت رسیدگی میکرد توی بیمارستان؟ کی ب ...
چون من وشوهرم کرونا داشتیم اصلا اجازه نمیدادن وارد بخش ان آی سیو بشیم خودشون به بچه میرسیدن گفتن شیرخشک بهش میدیم اگه شیرداری بیا ظرف مخصوص ببرازاینجا سینه هاتو دستاتو ضد عفونی کن بعد شیربدوش بیار،چون خودمم بستری بودم دیدم محیط بیمارستان آلودس بیخیال شدم دیگه شیر ندوشیدم براش با چندروز بچه شیر خشکی نمیشه،خودمم شیرمو کم کم میدوشیدم میریختم دور که سینم متورم نشه،بعدشم که مرخص شدم گفتن اگه بخوای میتونی بچه رو ببری با مامانم رفتیم تحویل گرفتیم شوهرم دیگه حدود بیست روز از مریضیش گذشته بود خودم تقریبا ده روز،خودم هنوز تو بدنم بود علائمم داشتم ولی چاره ای نبود بیمارستان دوربود نمیتونستم برم حال بچه رو بپرسم ولی خیلی رعایت کردیم یه سره درحال شستشو دستم وسینه هام بودم دائمم با دوتاماسک بودم وقتی بهش شیر میدادم یا عوضش میکردم اصلا حرف نمیزدم یا سرفه اینا پنجره هام همیشه باز بود