2777
2789
عنوان

موقع زایمانمه

337 بازدید | 17 پست

کرونا گرفتم😭😭 بچم بدنیا اومد هیشکی نیس ب بچم رسیدگی کنه خانوادمم گرفتن😭 پرستار خوبه بگیرم؟ میتونه ب بچم قشنگ رسیدگی کنه؟ واااای خدا این چ بلایی بود اخرسری ب سرم اومد😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من 

اصلا نگران نباش میگذره

یه پرستار مطمئن

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اخی عزیزم انشالا حالت بهتر میشه خانواده شوهرت نمیان کمکت

مرسی عزیزم انشاالله. چجوری اخه شوهرم خواهر نداره مامانشم ب بابای مریضش رسیدگی میکنه😭 ازهمه جا دست بستس کارم شده گریه نمیدونم چکارکنم

مرسی عزیزم انشاالله. چجوری اخه شوهرم خواهر نداره مامانشم ب بابای مریضش رسیدگی میکنه😭 ازهمه جا دست ب ...

برای منم دعا کن موقع زایمانت به نیت کاربریم 

به طرفم اگه خوشبخت میشیم برسم یعنی صلاحم در رسیدن بهش باشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖 

انشالله هر چه سریعتر خوب بشید 

نگران نباشید خدا خیلی بزرگه ♥️♥️♥️

دیگه مادرشدی باید قوی باشی،اگه میری بیمارستان دولتی معمولا بچه رو خودشون نگه میدارن دیگه چرا پرستار بگیری که معلوم نیست بچه رو چطور نگه میداره تازه احتمال داره پرستار خودش ناقل باشه،من ۵ روز بعد زایمان خودم که مرخص شدم درخواست دادم بچمم مرخص کنن وگرنه اگه میخواستم بازم ان آی سیو نگهش میداشتن هزینشم زیاد نمیشه تو بیمارستان دولتی،منم خودم وخانوادم همگی گرفتیم بعدش که بردیمش خونه گذاشتمش تو اتاق تنها خودم فقط میرفتم پیشش ضد عفونی شده وبا ماسک،پنجره هام باز،تا ۱۴ روز رعایت کردیم،خودمم چون چندروز بیمارستان بودم بخیه هام اینا خوب بود میتونستم بهش برسم،مامانمم اومده بود آشپزی وکارای خونه به عهدش بود نگران نباش این روزام به سلامتی میگذره

خدایا مسافر 
دیگه مادرشدی باید قوی باشی،اگه میری بیمارستان دولتی معمولا بچه رو خودشون نگه میدارن دیگه چرا پرستار ...

اره درست میگی گلم. ولی خب توی اون چندروزی ک بچتو نگه داشتن کی ب بچت رسیدگی میکرد توی بیمارستان؟ کی بهش شیر میدادو عوضش میکرد؟ وقتی مرخص شدی هنوزم کرونا توی بدنت بود یا کاملا خوب شده بودی ک بچتو باخودت مرخص کردی عزیزم؟

اره درست میگی گلم. ولی خب توی اون چندروزی ک بچتو نگه داشتن کی ب بچت رسیدگی میکرد توی بیمارستان؟ کی ب ...

چون من وشوهرم کرونا داشتیم اصلا اجازه نمیدادن وارد بخش ان آی سیو بشیم خودشون به بچه میرسیدن گفتن شیرخشک بهش میدیم اگه شیرداری بیا ظرف مخصوص ببرازاینجا سینه هاتو دستاتو ضد عفونی کن بعد شیربدوش بیار،چون خودمم بستری بودم دیدم محیط بیمارستان آلودس بیخیال شدم دیگه شیر ندوشیدم براش با چندروز بچه شیر خشکی نمیشه،خودمم شیرمو کم کم میدوشیدم میریختم دور که سینم متورم نشه،بعدشم که مرخص شدم گفتن اگه بخوای میتونی بچه رو ببری با مامانم رفتیم تحویل گرفتیم شوهرم دیگه حدود بیست روز از مریضیش گذشته بود خودم تقریبا ده روز،خودم هنوز تو بدنم بود علائمم داشتم ولی چاره ای نبود بیمارستان دوربود نمیتونستم برم حال بچه رو بپرسم ولی خیلی رعایت کردیم یه سره درحال شستشو دستم وسینه هام بودم دائمم با دوتاماسک بودم وقتی بهش شیر میدادم یا عوضش میکردم اصلا حرف نمیزدم یا سرفه اینا پنجره هام همیشه باز بود

خدایا مسافر 
مرسی عزیزم😭 پرستار  ب بچم خوب رسیدگی میکنه این ۱۴روز رو درسته؟😥

آره ۱۴ روز که چیزی نیست خوب مراقبت میکنه و انشالله بعدش خودت صحیح و سالم ازش مراقبت میکنی

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
عه چه بد عزیزم کرونا گرفتی حالت خوبه الان؟ نینی دنیا اومده؟

اره خیلی بده😥 خداروشکر خییییلی بهترم مشکل خاصی ندارم کرونام خفیفه. ن هنوز بدنیا نیومده🤦‍♀️ درد هم ندارم