2777
2789

سلام من با شوهرم خیلی مشکل داشتم که قابل گفتن نیست دیروز رفتیم وکیل گرفتم و اون امروز در قبال بخشیدن مهریه و نفقه حق طلاق رو بهم داد اصلا باهم حرف نزدیم نگاه ام نکردیم به هم امروز باید وقت مشاوره بگیرم برای دو روز آینده ما قبلا هم حرف طلاق زده بودیم ولی دیشب تا صبح کابوس دیدم فقط صبح هم رفتم محضر یهو قلبم لرزید حس ترس هیجان دلتنگی دوری دوستی یعنی هر چی حس و احساس بودها اومده بود تو وجود من در آمیخته شده بود🙄😒چرا یدفعه دلم واسه شوهرم تنگ شد الان خونه ام اینجا یجوریه برام😔😔شغل و درآمد همسرمم خیلی خوبه میترسم پشیمون شم بعدها ولی اینم بگم ها بمیرمم بهش زنگ نمیزنم حتی خطمم خاموش کردم اون با وکیلم حرف میزنه واسه کارها اخلاق بدشم این بود دروغگو و بدقول بود مثلا یه چی میخواست برام بخره یه چیز سنگین مثل طلا دق میداد منو تا انجام میداد ولی انجام میداد درنهایت اخلاق بد دیگه اشم این بود کافی بود یه حرفی بزنم برخلاف میلش عصبی میشد هم منو میزد ام وسایل خونه رو میشکست هم داد و هوار امسایه ها صداش و میشنیدن و یه مورد دیگه اشم اصلا اهل تفریح و گردش مسافرت نبود اصلا اصلا تنها نکته مثبتش امون درآمدش بود انگاری تو کار خونه هم خیلی زیاد کمک میکرد امه کاری جز آشپزی از نظر دست و دلبازی حرف نداشت هفته ای هم پونصد تا هفتصد بهم پول میداد طلا اینا هم میخرید واسا خونه هم کم نمیذاشت حالا شما بگید با توجه به تمام حرفهایی که من زدم ممکن پشیمون بشم؟یا من کار اشتباهی میکنم؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

‌پول اخلاق نمیاره 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم اضافه کنم یادم رفت یه اخلاق بد دیگه اشم این بود خیلی نوکر خانواده اش بود مثلا باباش مرد جز این هیچکس خرج نکرد همینجور پول میداد به مادر و خواهر و برادر و زن برادر و دوست و کلا خیلی راحت میشد ازش سواستفاده کنن همه سوارش بشن هیج جوره هم زیر بار نمیرفت که کارش اشتباهه من بخاطر همین اخلاقش بچه نیاوردم چون بچه باید یه پدر محکم و قوی و عاقل پشتش باشه نه پدری که هر چی درمیاره خرج خونواده مادرش و پدرش و دوست و غریبه میکنه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

درآمد داری؟ چیزی به نامت هست؟

آره خونه و ماشین دارم درآمدم دارم 

به نظرم تو همین الان هم پشیمونی جدا نشو🤔🤔

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤
به نظرم یکم به خودتون فرصت میدادید مشاوره و ...اگر راهی نداشت طلاق.بچه نداری که؟

نه بچه ندارم احساس میکردم اون دیگه دوسم نداره😑