شق_القمر مدیر عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 649 عنوان خانمای وارد به آرایش و زیبایی لطفا بیاین بگین موهامو چکار کنم+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 47 پست من صورتمکشیده اس پیشونیمم متاسفانه بلنده بخاطر همین صورتم دراز نشون داده میشه .موهامو چطور درست کنم که از درازی صورتم کم کنه.بنظرتون موهامو کوتاه کنم بهتر نیست.تو عکس موهام خیسه وقتی خشکه خیلی پره.پست بعدی عکسو میذارم 1400/04/29 | 13:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 هروقت تاپیک زدی تگمکن😘😉 چشم عزیزم اگر بازم بھم نگن دروغ میگی از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
rexon عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 چشم عزیزم اگر بازم بھم نگن دروغ میگی مرسی گل❤دلگیر نشو عزیزم اینجا انقدر مردم در فشارن و سطح زندگیا پایینه که برای خیلیا عجیب و غیر قابل باوره زندگی تو خارج و پول فراوون و...😔 این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 مرسی گل❤ دلگیر نشو عزیزم اینجا انقدر مردم در فشارن و سطح زندگیا پایینه که برای خیلیا عجیب و غیر قاب ... خب مشکلات ھمہ جا ھست من دربارہ پول اشتباہ گفتم ارزشش رو فقط ھم یہ اشتباہ بہ قول بعضیا سوتی بود اما خب دیگہ❤️ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
rexon عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 خب مشکلات ھمہ جا ھست من دربارہ پول اشتباہ گفتم ارزشش رو فقط ھم یہ اشتباہ بہ قول بعضیا سوتی بو ... راستی یه سوال گفتی درامدت روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار روپیه اس روزانه؟حقیقتا هنگکردم 🤓ماشالا خدا زیادترش کنه عزیزم این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 راستی یه سوال گفتی درامدت روزی ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار روپیه اس روزانه؟حقیقتا هنگکردم 🤓ماشالا خدا زیادترش ... روزی چہ خبرہ ماھانہ 😂 از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
rexon عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 روزی چہ خبرہ ماھانہ 😂 اتفاقا حدس زدم شاید ماهانه بوده حالا یا تو اشنباه تایپ کردی یا من اشتباه دیدم🤣همینجوریم عالیه درآمدت به به حظ کردم😍 این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 اتفاقا حدس زدم شاید ماهانه بوده حالا یا تو اشنباه تایپ کردی یا من اشتباه دیدم🤣همینجوریم عالیه درآمد ... طراحی لباس در ایران ھم درآمد عالی دارہ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 اتفاقا حدس زدم شاید ماهانه بوده حالا یا تو اشنباه تایپ کردی یا من اشتباه دیدم🤣همینجوریم عالیه درآمد ... عکسم رو گذاشتم دیدی؟ از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
rexon عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 عکسم رو گذاشتم دیدی؟ نه😭کی گذاشتی کجا😥 این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 نه😭کی گذاشتی کجا😥 توی ھمون تاپیک ھند کہ حسابی مورد لطف قرار دادنم از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
rexon عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 توی ھمون تاپیک ھند کہ حسابی مورد لطف قرار دادنم نه ندیدم.همینجا بذار این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 نه ندیدم.همینجا بذار میزارم یہ بار از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
rexon عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 1032 میزارم یہ بار مرسی فدات این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 مرسی فدات گذاشتم عزیزم از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘
mahak_sharma20 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 8892 مرسی فدات فوری ببین پاک کن از معمولی ھا فرار کنید😁😈. من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉. توی ھفت زندگی مال منی... 😘