چند سال پیشم ازش گوشی مخفی پیدا کردم،الانم چند وقت بود یه گوشی تو خونه دارم خراب شده برده درست کنه امروز رفتم تو مغازه فروشنده میگه یه گوشی درست شده اون یکی نه هنوز اونموقع نفهمیدم بعدش فکر کردم اون گوشی دیگه از کجاست 💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند سال پیشم ازش گوشی مخفی پیدا کردم،الانم چند وقت بود یه گوشی تو خونه دارم خراب شده برده درست کنه ا ...
بهترین کار اینکه یه مشاوره از مشاور بگیری .نی نی سایت همه ادماین مثل خودت .اما هرکاریم بکنی اخرش این خودتی ک تصمیم میگیری چه کنی بعضیا خانمها خیانتو تحمل نمیکنن بعضیا نه میبخشن و ادامه میدن .
خودتو نزن ب اون راه وقتی داری خود خوری میکنی بهش بگو بدون اینکه از خودت ضعف نشون بدی باید خیلی جدی ...
از سیم کارت مخفیشم خبردار شدم ولی خواستم برم بگیرم از دفتر ایرانسل بهم نداد خودشم زیر بار نمیره آخه مرد هست زور داره تا چیزی بگم دست روم بلند میکنه😔😭😭😭