2777
2789
عنوان

شوهرم گوشی مخفی داره چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 32 پست
از کجا میدونی ک داره؟ دیدی خودت یا فقط حدس مبزنی

چند سال پیشم ازش گوشی مخفی پیدا کردم،الانم چند وقت بود یه گوشی تو خونه دارم خراب شده برده درست کنه امروز رفتم تو مغازه فروشنده میگه یه گوشی درست شده اون یکی نه هنوز اونموقع نفهمیدم بعدش فکر کردم اون گوشی دیگه از کجاست 💔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
وا چیه ادمی ک گوشی مخفی داره لابد داره با دختری زنی حرف میزنه خیانت میکنه

اره درست ولی شاید اونی نباشه ک این فکر میکنه 

اگه یه غلطایی میکنه ک اره طلاق

دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درست ولی شاید اونی نباشه ک این فکر میکنه  اگه یه غلطایی میکنه ک اره طلاق

میترسم ازش همش میگم بزار خودمو به حماقت بزنم 

میترسم یه بلایی سرم بیاره چون هیچ‌کار نمیتونم کنم هیچکسم پشتم نیست

چند سال پیشم ازش گوشی مخفی پیدا کردم،الانم چند وقت بود یه گوشی تو خونه دارم خراب شده برده درست کنه ا ...

شاید داده به کسی گوشی رو 

مطمئنی دست خودشه؟!

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
چند سال پیشم ازش گوشی مخفی پیدا کردم،الانم چند وقت بود یه گوشی تو خونه دارم خراب شده برده درست کنه ا ...

بهترین کار اینکه یه مشاوره از مشاور بگیری .نی نی سایت همه ادماین مثل خودت .اما هرکاریم بکنی اخرش این خودتی ک تصمیم میگیری چه کنی بعضیا خانمها خیانتو تحمل نمیکنن بعضیا نه میبخشن و ادامه میدن .

مستقیم بگو بهش که میدونی و دلیلشم ببپرس ولی در کل باور نکن دلیلشو چون اگه منطقی بود یواشی دستش نمیگر ...

بهش مستقیم میگم میگه آره تو راست میگی من با خیلیا هستم 

ای خداااخدااااااا دق کردم از دستش با دو بچه کجا برم 

میترسم ازش همش میگم بزار خودمو به حماقت بزنم  میترسم یه بلایی سرم بیاره چون هیچ‌کار نمیتونم کن ...

خودتو نزن ب اون راه وقتی داری خود خوری میکنی

بهش بگو بدون اینکه از خودت ضعف نشون بدی

باید خیلی جدی باهاش برخورد کنی تا اگه کاریم میکنه بشینه سر جاش

خودتو نزن ب اون راه وقتی داری خود خوری میکنی بهش بگو بدون اینکه از خودت ضعف نشون بدی باید خیلی جدی ...

اون از من ترسی نداره چون تنها گیرم آورده چجوری بشونمش سر جاش

خودتو نزن ب اون راه وقتی داری خود خوری میکنی بهش بگو بدون اینکه از خودت ضعف نشون بدی باید خیلی جدی ...

از سیم کارت مخفیشم خبردار شدم ولی خواستم برم بگیرم از دفتر ایرانسل بهم نداد خودشم زیر بار نمیره آخه مرد هست زور داره تا چیزی بگم دست روم بلند می‌کنه😔😭😭😭

میگه تو توهم زدی دیوار حاشا هم بلنده منم عرضه اینو ندارم پاشم برم مچش رو بگیرم 

از سیم کارت مخفیشم خبردار شدم ولی خواستم برم بگیرم از دفتر ایرانسل بهم نداد خودشم زیر بار نمیره آخه ...

ای وای خواهر پس از شوهر شانس نیوردی

حتما داره یکارایی میکنا با سیمکارت مخفی 

خدا اینجور ادمارو لعنت کنه که دل دختر مردمو میشکونن

خدا خودش کمکت کنه ناراحت شدم.واقعا بعضیا اونقد کثیفن وقتی میبین یکی کسی را نداره حمایتش کنه ازش سواس ...

ینی تو میگی خدا وجود داره ؟چرا من باید اینقدر بدبختی بکشم 💔💔