marii_lilii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 160 عنوان آمپول پروژسترون 66 بازدید | 12 پست دوستان من الان ۱۳روزه ک عقب انداختم بعد دکترم ۳روز پیش برام آمپول پروژسترون ۲تا زد اگ باردارباشم مشکلی نداره؟! فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲 1400/04/29 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
f1994 عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 22623 نه اگه باردار باشی اتفاقا خوبه من تو اوایل بارداریم.چون لکه بینی داشتم دکترم داد
marii_lilii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 160 نه اگه باردار باشی اتفاقا خوبه من تو اوایل بارداریم.چون لکه بینی داشتم دکترم داد مرسی عشقم فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲
لوبیاپلوباترشی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6478 چه دکتری بوده که قبل امپول تست نگرفته الان هر دکتری اول یه تست یا بیبی چک میگیره بعد که فهمید بیمارش باردار نیست بعد میزنه لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
marii_lilii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 160 چه دکتری بوده که قبل امپول تست نگرفته الان هر دکتری اول یه تست یا بیبی چک میگیره بعد که فهمید بیمارش ... عزیزم تست دادم ک برام تجویز کرده فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲
maaaryammm عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 329 عزیزم تست دادم ک برام تجویز کرده هنوز پریود نشدی؟ چرا عقب انداختی؟
لوبیاپلوباترشی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6478 عزیزم تست دادم ک برام تجویز کرده خب چرا گفتی اگه باردار باشم 🤔 جوری گفتی فکر کردم سر خود امپول زده لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
marii_lilii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 160 هنوز پریود نشدی؟ چرا عقب انداختی؟ نه هنوز نشدم اصلا علائم پریودی ندارم فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲
marii_lilii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 160 هنوز پریود نشدی؟ چرا عقب انداختی؟ این ماه لتروزول و کلومیفن خوردم اصلا سابقه نداشته ۱روزم عقب بندازم فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲
maaaryammm عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 329 این ماه لتروزول و کلومیفن خوردم اصلا سابقه نداشته ۱روزم عقب بندازم پریود شدی یا نه
marii_lilii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 160 پریود شدی یا نه نه فعلا فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲
marii_lilii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 160 آمپول زدی صد در صد میشی آره امروز شدم فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲