2777
2789
عنوان

بچه ها لیزر درد داره؟

339 بازدید | 48 پست

کسی هست که تجربه لیزر داشته باشه اینجا من تا حالانرفتم ولی الان نامزد کردم میخوام واسه عروسیم دیگه اوکی بشه همه بهم میگن چون موهات ضخیمه با 8 جلسه اوکی میشی ولی خودم خیلی میترسم مخصوصا ناحیه بیکینی یه بارم با خواهرم رفتم دکتر موهامو دید گفت کل بدن برم به صرفه تره ولی میترسم جواب نگیرم به نظر شما دردش از اپلاسیون بیشتره یا کمتر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپیلاسیون نرفتم، از ژیلت استفاده میکردم بعدش اینقدر جوش و خارش داشت اعصابم بهم میریخت الان لیزر میرم، سوزش داره ولی واقعا در حق خودت ظلم میکنی اگه نری چون واقعا به دردش میارزه 😅😅😅 خیلی خوب میشه بعدش ،صاف صاف 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دردش مثل نیش زنبور میمونه.انگار چند تا زنبور  همزمان دارند نیشت میزنند

درد لیزر برای من از درد اپلاسیون کمتره

البته من ساق و زیر بغل رفتم قسمت بیکینی اصلا جرات نکردم میگن اونجا دردش بیشتره

نه عزیزم دستگاهش خوب باشه هیچ دردی ندارع من خودم۳سال رفتم اپلاسیون هیچ تغییری نکردم بیشتر اسیب زدم به پوستم باعث شد زیرپوستی دربیارم

الان۴جلسه است میرم لیزرخیلی راضیم و هیچ دردی حس نمیکنم

توصیه میکنم بری لیزر

دردش مثل نیش زنبور میمونه.انگار چند تا زنبور  همزمان دارند نیشت میزنند درد لیزر برای من از درد ...

ن بابا ،برو ،منم به درد حساسم ولی قابل تحمله زودم تموم میشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋