چندروز دیگه داداشم(پسر داییم)میخواد عروسی کنه من از الان دلتنگش شدم میخواستم گریه کنم از دلتنگی گفتم خوب نیست از بچگی باهم بزرگ شدیم بازی کردیم تفریح گردش همه جا باهم بودیم الان تورو خدا براش دعا کنید که خوشبخت بشه میدونم بعد ازدواج ممکنه شش ماه یه سال یک بار هم همدیگه رو نبینیم چیکار کنم اینقد دلتنگش نباشم لطفا برای خوشبختیش دعا کنید 😘
واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶ ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶ ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم به داییم وابسته هستم و چند روز دیگه عقدشون هست
اما خوش حالم و از این وابستگیم سعی کردم کم کنم
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اما ممكنه خانمش حساس باشه و همون روابط شش ماهم رو كم كنه پس زيادي بهش توجه نكن كه حساس نشه زنش
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من هر کی تو خانواده مون ازدواج کنه هیچ فرقی نمیکنه از فرداش دوباره پیش همیم تازه یه فرد جدید هم به خانواده شده ای کاش شما هم اینطوری بودید کمتر اذیت میشدی
ایشالله زود به زود ببینیش و خوش بخت بشه
من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
واقعيت اينه پسر دايي داداش ادم نيست داداشا هم ازدواج ميكنن اكثرا سالي يكي دوبار ...
نه عزیزم اینجوری نیست چرا شما نمیخواید باور کنید بعضی ها مثل داداش یا خواهر هستن اصلا پشیمون شدم تاپیک زدم فکر کردم شاید براش دعا کنید نه همچین فکرایی