2777
2789
سلام دوستای خوبم . من وسط سی و هفت هفتگی زایمان کردم دیشب ساعت دو نیم رفتم بیمارستان و ساعت سه رفتم روی تخت و پنج و بیست دقیقه صبح زایمان کردم و بعد از اینکه بچمو چنددقیقه بهم دادن بردنش ان آی سیو و هنوز نیووردنش. دعا کنید برام خیلی نگرانشم . بچه اولم سی و پنج هفته زایمان کردم اما بعد یکساعت دادن این که دوهفته بزرگتره چراااااا نمیارنش 😢😢😢
آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم عزیزم نگران نباش٬خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست خواهرزاده من ۱/۵ سال پیش تو ۳۲ هفتگی به دنیا اومد خیلی خیلی ضعیف بود دوهفته تو ان آی سیو موند خواهرمم مثل شما خیلی نگران بود ولی خداروشکر الان خوب و سالمه قدمش مبارک باشه
مبارکه گلم اصلا نگران نباش برات خوب نیست بچت شیر جوشی نخوره بشین صلوات بفرست برا آروم شدن دل خودت براماهم دعا کن منم برات دعا میکنم
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
دوستای عزیزم ممنونم از همدردیتون . الان یه تایپیک میزنم ببینین با یه زائو چه اشتباهی کردن که یکساعت گریه کردم و زجه زدم تو بیمارستان. اونم بیخودی . خدایا شکرت . خدایا بچم زود مرخص بشه
آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤