2777
2789

بچه ها ماه پیش منو نامزدم تو ماشین بحثمون شد سر مسائل عروسی و من گفتم آرزو دارم و فلان ماشین عروسو میخام اونم گفت پراید چشه و بحثمون شد خلاصه من رفتم خونه دیگه ن پیام ن زنگ تا هفت هشت روز من پیام دادم زنگ زدم دیدم سرد ج میده منم نوشتم ک بیا تمومش کنیم انگار نمیخوای این زندگیو و گفتم با خونوادت در جریان بزار گفت تو گذاشتی گفتم ن منم میگم گفت باشه ولی بخدا من گفتم ک ببینم چی میگه گذشت قبل دعوامونم بهش گفته بودم ک میخایم با مامانم اینا بریم شهرستان بعدش گفتم توام بیا گفت مرخصی نمیدن گفتم من برم گفت برو خلاصه بعد چند روز دوباره پیام دادم ک می‌خوایم بریم شهرستان خیلی سرد ج میداد و گفتم امشب میریم تا شب منتظر موندم خبری نشد رنگ زدم گفتم بیا بریم خیابون کار دارم گفت تهرانم ک بعدش من گوشیو خاموش کردم گفت من اومدم جلو در مادربزرگت بوق زدن نیومدی ی شب دوباره سر همین ک خبری نمی‌گرفت بحثمون شد و حرف جدایی و اینا اومد بعد چند روز ما روزی ک می‌خواستیم بریم شهرستان بهش گفتم دلم برات تنگ شده کلاس رفتنی اومد منو دید گفتم خرید دارم یکم نشست تو ماشین خودم رفتم خریدمو انجام دادم اومدم حتی نیومد حساب کنه بعدشم شیش نیومد منو ببینه رفتیم شهرستان تو پیام گفت عصابم خورده بعدشم ک ما اومدیم با خونوادش رفته شهرستان الان😭😭😭😭

زندگی تون رو سرچیزای کوچیک تلخ نکنید ارزش نداره به خدا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بحث همیشه پیش میاد

بحث سر مسائل عروسی که کاملا طبیعیه

اما اینکه یهو مدت طولانی غیب میشه و نهایت شما باید سراغشو بگیری تازه سر هم جواب میده این اصلا طبیعی نیست بعد ها با یه همچین آدمی پیر میشی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم بحث همیشه پیش میاد بحث سر مسائل عروسی که کاملا طبیعیه اما اینکه یهو مدت طولانی غیب میشه و نه ...

الان رفته شهرستان ی هفتس زنگ نزده من زنگ میزدم تو شهرستان بهش ولی اون زنگ نزده ی هفتی😔😔😔

الان رفته شهرستان ی هفتس زنگ نزده من زنگ میزدم تو شهرستان بهش ولی اون زنگ نزده ی هفتی😔😔😔

عزیزم خیلی مراقب باش

اصلا این موضوع رو سرسری نگیر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑