2777
2789
عنوان

لگد بچه

212 بازدید | 7 پست

خانوما هفته ۱۶ و ۳ روز هستم و لگدای بچم رو چندروزیه دقیقا رو خط سزارین قبلیم زیر شکم حس میکنم بنظرتون اینقد پایین طبیعیه؟جفتم تو ان تی گفته بود خلفی ی کم نگرانم چرا اینقد پایین لگداش

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
چون هنو سر بالا هست ،پایین نیس منم اون هفته ها زیر شکمم احساس میکردم

اها پس طبیعیه اینقد پایین؟اخه بارداری اول خب دیرتر متوجه لگداش شدم و بالا بود این خیلی پایین

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها پس طبیعیه اینقد پایین؟اخه بارداری اول خب دیرتر متوجه لگداش شدم و بالا بود این خیلی پایین

بچه اولت دختره؟/منم تا زمانی که بچم نچرخیده بود حرکاتش بالای واژنم بود الان چرخیده هفته۳۰ام تو پهلوهام وزیر سینم احساس میکنم،بچه پسر اکثرا میگن زیر شکم ضربه میزنه

بچه اولت دختره؟/منم تا زمانی که بچم نچرخیده بود حرکاتش بالای واژنم بود الان چرخیده هفته۳۰ام تو پهلوه ...

اره اولی دختر بود.ااا نمیدونم والا دقیق که جنسیتو نمیدونم فقط احتمالی میدونم 

برای من خلفی تحتانی خیلی پایینه لگداش البته از ۱۴ هفتگی فهمیدمو بچه اولمه بعضی اوقات لگد میزنه دردم ...

دقیقا من از هفته ۱۰ مثل حباب متوجه شدم الان که کلا واضح فقط پایینه.نی نی شما چیه