2777
2789
عنوان

افسردگی شدید. در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 54 پست
خدا نکنه گلم نگووو تروخدا.   دردت ب جونم 🥺🥺🥺

بخدا طاقت ندارم تورو اینطور ببینم عشقم 

هرچی میخواد بزار بشه تو قرار بود قوی باشی عزیزم🥺

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
الهی فدات شم من. گلم تو چرا   ن دیگه راضی نشدن ک نشدن.  🥺🥺🥺

اشکالی نداره قربونت بشم ناراحت نباش حتما قسمت نشده دیگه انشالله یکی دیگه میاد. وخوشبخت میشی هنوز۱۷سالته خیلیییی مونده واسه پیشرفتت

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا طاقت ندارم تورو اینطور ببینم عشقم  هرچی میخواد بزار بشه تو قرار بود قوی باشی عزیزم🥺

نا ندارم.   گلم. من حالم بده 🥺🥺🥺 

این جونی ... ارزویی بچگیام نبود خدایی🥺😔💔💔....
اشکالی نداره قربونت بشم ناراحت نباش حتما قسمت نشده دیگه انشالله یکی دیگه میاد. وخوشبخت میشی هنوز۱۷سا ...

اره خب ولی من صبرم ب اخر رسیده الان شوروشوقشو دارم الان نباشه. دیه. چ فایدع یه  وقتی باشه ک نیاز. ندارمش 😥😥

نا ندارم.   گلم. من حالم بده 🥺🥺🥺

عزیزدلم میدونم چی میکشی ولی به خدا هنوز اول جوونیته کلی راه داری هنوز انشاالله یه ادم خوبم تو راهِ زندگیت جلوت قرار میگیره ناامید نشو نفسم😕🥺

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
   اره خب ولی من صبرم ب اخر رسیده الان شوروشوقشو دارم الان نباشه. دیه. چ فایدع یه  و ...

سلام رویایی خوبی جیگر❤😘✌

اگه یادت باشه معصومه ام

چت شده یهو عسل؟

https://harfeto.timefriend.net/16268063276063        امضام شوخیه  برای این که یه خرده روحیه کسی که می خونه عوض بشه ... تویی که درک نداری نخون لطفا 😕💔✌ عشق اولم ... بماند😅❤✌عشق دومم💙💙💙استخلال جونمه😅❤✌💙✌عشق سومم ... اینم بماند...😈💙✌داریوش فرضیایی هم عشق چهارم 😁💙✌معصومه ام در اواخر نوزده سالگی🌺❤✌💙
عزیزدلم میدونم چی میکشی ولی به خدا هنوز اول جوونیته کلی راه داری هنوز انشاالله یه ادم خوبم تو راهِ ز ...

انشالله گلم 🥺🥺🥺

سلام رویایی خوبی جیگر❤😘✌ اگه یادت باشه معصومه ام چت شده یهو عسل؟

سلام عزیز دلم اره مگه میشع یادم نباشه. 

تو خوبی گلم من ک‌خوب نیستم 

هیچی گلم افسردگی دارم خوش نیسم حالم بده 🥺🥺

دردت به جونم چی شده نفسم؟

قزات لیم دلکم بخوا هزار دردم هیه هناسکم افسردگی شدیدمه  قرص مصرف اکم. ابی بچم بو‌مهاباد بو‌دکتر تر چوم‌بو‌لای کاکایی ولی قرصکان تنگ نفسم اکن 

قزات لیم دلکم بخوا هزار دردم هیه هناسکم افسردگی شدیدمه  قرص مصرف اکم. ابی بچم بو‌مهاباد ب ...

بمیرم برات 🥺🥺🥺🥺

رویا زعفران و بادوم گل گاوزبان بستنی خیلی خوبه نشاط آوره

آخه چرا تو ک سنی نداری 

بمیرم برات 🥺🥺🥺🥺 رویا زعفران و بادوم گل گاوزبان بستنی خیلی خوبه نشاط آوره آخه چرا تو ک سنی ندار ...

گللم خیلی زجر میکشم بخدا قسم 

بخاطرر اینکه با یه پسر حرف زدم کلی کتک خوردم موهامو صفر زدن 🥺

گللم خیلی زجر میکشم بخدا قسم   بخاطرر اینکه با یه پسر حرف زدم کلی کتک خوردم موهامو ...

شوخییییی وای خدا چرا آخه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رویایی خودم 😭😭😭😭😭

مگه چیکار کردی آخه 😭😭😭😭

رویا کار کی بود؟🥺

شوخییییی وای خدا چرا آخه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 رویایی خودم 😭😭😭😭😭 مگه چیکار کردی آخه 😭😭😭😭 ر ...

خانوادم زیاد حساسن گلم 

پسره اومد خاستگاریم فرداش فهمیدن با همیم این طوری شدم 

کار بابام بود گلم مامانم دستمو‌ سوزوند با چاقوی ک پلاستیک رو‌بریده بودن باش پلاستیکه هم روش بود حسابی کشت منو 🥺🥺🥺 رویای تو‌مرده رسما گلم

خانوادم زیاد حساسن گلم   پسره اومد خاستگاریم فرداش فهمیدن با همیم این طوری شدم&nbs ...

وای رویا 😭😭😭😭😭😭چرا آخه وای انگار ی سطل آب جوش ریختن روم ی جور بدنم داغ شدازشدت حرص

چجور دلشون اومد 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺وای اینجور نگو دختر این چ حرفیه آجی جان

وقتی اون بنده خدا اومده خاستگاری دیگه چرا عصبانی شدن آخه 🥺با ازدواجتون موافق نبودن؟

رویا جانم میدونم سخته ولی کاش میشد فراموش میکردی 

اینجور با یاداوریش بیشتر آسیب میبینی بخدا

کاش هنوز سقز بودم میومدم کنارت 😭😭😭😭😭😭