2777
2789
عنوان

کی بچه کم‌خواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 29 پست
😶😶😑😑من دکتر بردم میگه مشکلی ندارن بچن‌دیگه  ظهر هم گاهی ۲تا۳ساعت میخوابن  ولی شبا کم ...

همین دیگه ظهراخوابشون میکنن😁

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من ۱۶ ماهش هس الان داره میخوابه،چرا؟😁برا اینکه روزا خیلی خسته میشه باخودم میلرم بیرون پیاده روی میرم در مغازه باباش کمک تقریبا به ۴ ساعتی میشه وقتی میایم خونه فقط سام میخوره و میخوابه.بچه ها باید در طول روز خسته بشن ظهر ها هم دیگه از ساعت ۴ به بعد نخوابن

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
همین دیگه ظهراخوابشون میکنن😁

یعنی ظهر نخوابونم 

پسر بزرگم اگه نخوابه خودکشی میکنه 😂😂😂اینقد کلشو میکوبه ب همه جا ک‌گریه و زاری بداخلاقی وناهار نمیخوره

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
دختر من ۱۶ ماهش هس الان داره میخوابه،چرا؟😁برا اینکه روزا خیلی خسته میشه باخودم میلرم بیرون پیاده رو ...

باور میکنی منم‌هر روز میبرمشون‌ بیرون

پسر کوجیم میگه من‌خستم‌پاهام‌درد میکنه دادوبیدا هوار میکشه ک‌بغلم‌کن😶😑 

شبام‌از خستگی ناله میکنه تا صبح اگه زیادی خستش کنم میگم‌پام درد میکنه دستم دردمیکنه😂😣😣😥😥

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اره ظهر میخوابن  ۲تا۳ساعت

پس سوال کردن نداره😛 دیگه9ساعت میخوابن ای دوره بچه ها کم خواب شدن😥.میگن تی وی گوشی اینا باید 3ساعت قبل ازخواب خاموش کنی برابچه ها دیگه باید تحمل کرد من دخترم شب دیرمیخوابه روزهم اصلانمیخوابه

دختر من ۱۶ ماهش هس الان داره میخوابه،چرا؟😁برا اینکه روزا خیلی خسته میشه باخودم میلرم بیرون پیاده رو ...

منم بچه هارو الانم‌بخوابونم میخوابن عادت دارن ۱۰بخوابن 

ولی صبح از اونور زود بیدار میشن😣😣

پس سوال کردن نداره😛 دیگه9ساعت میخوابن ای دوره بچه ها کم خواب شدن😥.میگن تی وی گوشی اینا باید 3ساعت ...

من‌اصلا گوشی دست بچه هام نمیدم تی وی‌هم‌کم‌نگاه میکنن از صبح‌تاشب درحال جنگ‌وجدال باهم هستن و بازی وفلان😥بازم‌😐کم.میخوابن

یعنی ظهر نخوابونم  پسر بزرگم اگه نخوابه خودکشی میکنه 😂😂😂اینقد کلشو میکوبه ب همه جا ک‌گریه و ...

خب بخوابون یک ساعت که شد سروصداایجادکن تا بیدارشن😂دیگه باید تحمل کنی وقتی دوس داره ظهربخوابه نزاری بخوابه هم عصبی میشه 

من‌اصلا گوشی دست بچه هام نمیدم تی وی‌هم‌کم‌نگاه میکنن از صبح‌تاشب درحال جنگ‌وجدال باهم هستن و بازی و ...

سالم باشن اشکال نداره میگذره ماهم پیرمیشیم😂

خب بخوابون یک ساعت که شد سروصداایجادکن تا بیدارشن😂دیگه باید تحمل کنی وقتی دوس داره ظهربخوابه نزاری ...

اره دیوونه میشه 

دلم‌نمیادا

خه میگم بدخواب میشه من‌خودم بدخواب بشم بدتر بداخاق وسردرد میشم  

سالم باشن اشکال نداره میگذره ماهم پیرمیشیم😂

من‌دیگه دیوونه شدم 😂😂😋پیرشدم‌رفت اصلا اعصابم‌نمیکشه شوهرم‌جرات نداره حرف بزنه😂😂😂

اره دیوونه میشه  دلم‌نمیادا خه میگم بدخواب میشه من‌خودم بدخواب بشم بدتر بداخاق وسردرد میشم &n ...

الکی بهشت زیرپامون نیس😂

ببین کجا میره میشینه 😑😑

سلامت باشن همیشه😍😘اشکال نداره دخترمن7سالشه دایم میره رو اپن😂حالا ای اواخر کمترمیره دیگه خداروشکر🙈