2777
2789
عنوان

کی بچه کم‌خواب داره

258 بازدید | 29 پست

خانمها پسرای من‌هر دو‌کم‌خوابن چیکار کنم‌دیگه رد دادم 

۱۲ شب میخوابن ۶بیدار😣😣

اگه ۱۱بخوابن ۵ بیدار 

خستم بریدم‌چیکار کنم 

یکی ۴سالع 

یکی ۲سال ونیمه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من تازه تو خواب خیلی بیدارم می‌کنه 

اینا هم‌اینجوری بودن‌تازه چشم‌وگوش شیطون کر  بهتر شدن شب میخوابن تاصب 

ولی کم‌میخوابن😶

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من بچه خالم پسره اینجور بود دکتر بردش گفت پیش فعاله 

😶😶😑😑من دکتر بردم میگه مشکلی ندارن بچن‌دیگه 

ظهر هم گاهی ۲تا۳ساعت میخوابن 

ولی شبا کم‌میخوابن 😣😣حداقل تا ۸بخوابن هم‌خوبه

به عمه هاش رفته 😑 اگه به من رفت خوب بود

😂😂😂😂😂ازمن اگه ب عمش وعموهاش میرفت خوب بود ک خرس خوابن اونا 

متاسفانه ابجی های خودم‌همینطوری بودن نوزادی تا ۷سالکی 

😣😣😥یعنی ب اونا رفتن

😶😶😑😑من دکتر بردم میگه مشکلی ندارن بچن‌دیگه  ظهر هم گاهی ۲تا۳ساعت میخوابن  ولی شبا کم ...

اگه میخوای شبا بخوابن ظهرا باید نزاری بخوابن یا یه ساعت بخوابن 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
😂😂😂😂😂ازمن اگه ب عمش وعموهاش میرفت خوب بود ک خرس خوابن اونا  متاسفانه ابجی های خودم‌همینطو ...

چرا آخه 😑😐😂 تازه شبیه اونا هم هست اینهمه درد بکش زایمان بدبختی اینا به اونا رفته

خودشناسی DNA plus
اگه میخوای شبا بخوابن ظهرا باید نزاری بخوابن یا یه ساعت بخوابن 

😣😣از بس کم‌خوابم میگم بزار بخوابن منم میخوابم باهاشون 

مگه امتحان کنم نزارم بخوابن چند روز 

اخه ماشالله دوتا هستن مغزم‌میترکه میگمم یکم ارامش داشته باشم .

اینا هم‌اینجوری بودن‌تازه چشم‌وگوش شیطون کر  بهتر شدن شب میخوابن تاصب  ولی کم‌میخوابن😶

ظهریاعصرهم میخوابن؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
حتما انرژیشون زیاده طول روز پارکی جایی ببر خسته شن... آخر شبم به لیوان شیر داغ یا دوغ بده خواب آوره ...

از شانس بدم ب شیر الرژی دارن 

دوغم‌نمیخوره کوچیکه 

میگه ترشه دوست ندارم 😑😑😑😑😑😑😑

چرا آخه 😑😐😂 تازه شبیه اونا هم هست اینهمه درد بکش زایمان بدبختی اینا به اونا رفته

😀😀😂😂از نظر چهره ک‌ب همونا رفتن 

از نظر خواب ب خواهرای من 😂😂