2777
2789
عنوان

سرویس چینیم خوبه یا بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگن😍 به خوشی استفاده کنی دست مادرتون درد نکنه😀

ان شاءالله هرچی از خدا میخواین بهترینشو بهتون بده🙏😊😍😍میشه لطفا با دلهای مهربونتون برای حل مشکلاتم دعا کنید ممنونم🌼🌸🌺🙏اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏🌷آقا بیا بخاطر باران ظهور کن🌼 ما را از این هوای سراسیمه دور کن🌸🌹
اگه کسی بخواد ایرادی بگیره بازم میگیره  چینی های من خیلی ساده هستن گرد و یه خط طوسی دورش هر کی ...

اره واقعا هم همینطوره

اینارو دوسشون دارم یاد ظرفای انگلیسی میوفتم تو فیلما نشون میداد ولی بقول شما ایراد گیر زیاده نباید اهمیت بدیم

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
قشنگن😍 به خوشی استفاده کنی دست مادرتون درد نکنه😀

قربونت عزیزم🌹

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
نه بابا خوبه  بی خیال همین راببر  اون پول هم برا خودت پس انداز کن 😌

اره بابا گل گفتی😄

اره واقعا هم همینطوره اینارو دوسشون دارم یاد ظرفای انگلیسی میوفتم تو فیلما نشون میداد ولی بقول شما ...

خوبه خرج اضافه بخاطر حرف بقیه

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
باور کن خرید دوباره یعنی اسراف  اینا به این قشنگی به سر شون هم زیاده

اره بابا

چینی زرین پرسیدم ۲۸ پارچه ۶ نفره اونم یه طرحی مثل همین سفید بالاش یکم طلایی گفت دو میلیون حالا نه سوپ خوری نه هیچی