2777
2789
عنوان

سرویس چینیم خوبه یا بخرم؟

269 بازدید | 26 پست

بچه ها این سرویس مامانم گرفته بود حتی یکبارم نشد که استفاده کنه نو نو 

من میخواستم سرویس چینی بخرم گفت نخر همینارو بردار

حالا بنظر شما اینا خوبه واسه مهمونای شوهر که رودربایسی دارم؟ یا نه برم بخرم

ببینید طرحش خوبه ابرومندانست یا قدیمیه؟؟

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار 

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍

گذاشتی لایک کن

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍

اگه کسی بخواد ایرادی بگیره بازم میگیره 

چینی های من خیلی ساده هستن گرد و یه خط طوسی دورش هر کی میگه چرا انقدر ساده میگم اینو من دوست دارم شما برو مدل بهتر بخر 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺