2777
2789

دوستان عزیزم چند تا کاری ک خودم کردمو دوست دارم بگم البته نتیجه هم داد

۱) احترام زیاد به پدر و مادر. حتی بهشون تو هم نگی. و هر کار خیری که براشون میکنی یا برای هرکس اینو تو دلت از خدا بخوا

۲) تو نماز تو هر قنوت از خدا بخواه یکیو نصیبت کنه که خودش دوسش داره(اینو معلم دینیمون یادمون داد خدا خیرش بده)

۳) به امامی که بهش خیلی ارادت داری متوسل شو من خودم امام حسین

۴) مهمترینش اینه عزیزم: ایمان صد در صد داشته باش که همون کیسی که دلت میخوادو خدا بهت میده. ایمان داشته باش خدا بخیل نیست و هرچی بخوایم میده. با تمام وجودت ایمان داشته باش

۵) اگر کاری کردی خانمی کسی خواست برات دعا کنه بگو دعا کنید خوشبخت بشم

اینا چیزای اصلی بود یه سری چیزای دیگم هست خواستی میگم بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خوش اخلاق و مهربون و با احساسم فقط شانس ندارم

بگی شانس ندارم همین میشه

بگو من لایق بهترین چیزام

من خیلی خوش شانسم

بگو خوشبختی مال من هست 

بگو بهترینها نصیب من میشه

عزیزم هرچی بگیم همون میشه

دوستای گلم همتون واسم دعا کنیم محتاج دعای همتونم منم دعاتون میکنم دوستتون دارم

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
انشالله  ولی گول ظاهرو نخور   با یکی اشنا شدم ظاهرشو میدیدی میگفتی پسر پیغمبره ولی خ ...

منم با یکی آشنا شدم بعد ۹ماه که قرار بود بیاد

گفت رفتم خواستگاری یکی دیگه

مهربان باشیم انسان ها زود می‌میرند....