2777
2789

کدوم ؟

بگو تگش کنم دعوا بشه 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کی ای الان؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کدوم ؟ بگو تگش کنم دعوا بشه 

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

اونکه میگفت 18 ام باردارم؟ 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋