2777
2789
گفته بود صیغه یکی شدم باهام بهم زده گفته تخمکت رو بده بعدا بچه م از تو باشه!😁😁😁 حالا میگه جاریم ع ...

اره منم اون تاپیکشو یادمه  این کاربر خیلی دروغ میگه باید نینی یار کاربریشو لغو کنه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همه میگن تو مگه با اون بهم نزده بودی ، میگه مامانش اشتیمون داد حالا تو تاپیک قبلی گفته بود مامان عشقم فوت کرده!!!! جالبتر که میگه دهه هشتادیم 29 سالمه !!!!!

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
فاجعه س بنده خدا 😂😂😂

من اونموقع بنا رو گذاشته بودم که داره راست میگه تعجب کرده بودم   امروز فهمیدم چقدر راحت دروغ میگن. اینا باعث میشن آدم بدبین بشه بعد اگه کسی مشکلی هم داشته باشه بقیه کاربرا جدی نمیگیرن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

من اونموقع بنا رو گذاشته بودم که داره راست میگه تعجب کرده بودم  امروز فهمیدم چقدر راحت دروغ میگ ...

آره بخدا بعد یه بنده خدایی هم که راست میگه دیگه هیشکی باور نمیکنه

مخالف شدید حضور آقایون در سایت