2777
2789
عنوان

یه منوى عالى و جدید براى نهار...

1494 بازدید | 45 پست
جمعه ظهر مهمون دارم،دوستاى همسرم میخوان بیان،بار اول نیست،اما دوست دارم بدونم خانوماى کدبانوى نى نى سایتى پیشنهادشون چیه؟؟

دوست دارم چند مدل پیش غذا،غذاى اصلى و دسر بهم معرفى کنید...

سالاد و اینجور چیزا رو هم بهم معرفى کنید،
و البته،ترجیحاً،غذاهاى جدیدى باشن،

من عاشق آشپزیم و از آشپزى خسته نمیشم،پس هرچقدر هم منوى پیشنهادیتون سخت باشه،من میتونم انجام بدم.

سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
ته چین بره +سالاد سزار +چلو خورشت بادمجان با مرغ +ژله و کرم کارامل و نوشیدنی

هم خیلی اجق وجق نیست و هم خیلی خوب و باکلاسه

خدا هم که باشی بندگانی هستند که ناراضی اند، به دنبال رضایت چه کسی می گردی!!!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ سفید + فسنجون+ماهی+ تیرامیسو یا پاناکوتا
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=625146
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد: او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد. او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد. او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد
ژله تزریقی فقط قشنگه
طعمش اصلا خوب نیست
ته چین بره دوست دارم
یه خمیر داره که کف ظرف پهن میکنی بعد یه لایه پنیر یه لایه بادمجون سرخ شده یه لایه پنیر یه لایه مواد لازانیا دوبار پنیر بعد از همون خمیر روی مواد پهن میکنی خمیر زیری رو به خمیرروی با چنگال یا حالت قطابی وصل میکنی بعد اضافه خمیر رو هم گل درست میکنی روی خمیر میزاری در اخر زرده تخم مرغ روی کارت میزنی و کنجد میپاشی میزاری تو فر
Cupid giving flowers