2777
2789
عنوان

دلم خواهر میخواد ....

328 بازدید | 10 پست

سلام 

من یه داداش دارم که هفت سال از خودم بزرگتره و با اذیت کردن و حرص خوردن من انرژی میگیره .

رفیق های صمیمی دارم که برام مثل خواهرن کلی دوست معمولی هم دارم . دوتا دختر خاله و یه دختر دایی هم دارم که اونام مثل خواهرن برام ولی خب خیلی دلم خواهر میخواد یکی که باهاش درد و دل کنم و همیشه پیشم باشه خیلی دلم گرفته کاش مامانم برام یه دختر میآورد نمی‌گفت دوتا بسته 😭😢

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

گاهی وقتا هم به دوستام که خواهر دارن حسودی میکنم اونا دارن ولی قدرشون رو نمیدونن مامانم دوتا خواهر داره منم دلم میخواد دد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منـ میشم خواهرت  

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
من همیشه میگم‌ای کاش یه برادر بزرگتر‌داشتم😂  همیشه همینطوریه اونی که خواهر داره میگه برادر او ...

اره همیشه آدم چیزی رو که نداره میخواد ولی باور کن برادر بزرگتر فقط مایع عذابهههه البته چمیدونم شاید بعضی ها شانس داشته باشن برادرشون باهاشون مهربون باشه مثل پسر خالم روز جهانی بغل بود رفت دخترخالمو بغل کرد همش هم به هم پیام میدن خیلی دوستت دارم حالا داداش من 😒😒😤

اره همیشه آدم چیزی رو که نداره میخواد ولی باور کن برادر بزرگتر فقط مایع عذابهههه البته چمیدونم شاید ...

😂 زبان عشقی هر کسی فرق میکنه داداشت شاید عذابت بده ولی باور کن نمیخواد یه تار مو از سرت کم بشه

😂😂😂توصیفاتت از داداشت با مزه بود.منم خواهر ندارم داداشم از خودم ۳ سال بزرگتره ایران نیست کلا تنهام 😥

من هانیه طاهریان خوشحالم حالم خوبه به قول همسرم شاد زندگی میکنم چون قراره لذت ببریم از زندگی فقط همین.قرار نیست که با افکار دیگران زندگی کنیم و قرار نیست به شیوه ای که دیگران برای ما چیدند هماهنگ بشیم.خودت برای خودت زندگی کن، همونطوری که دوست داری همونطوری که لذت میبری.و مطمئن باش اگر خودت به فکر خودت نباشی، کسی تو این دنیاخوشبختی و شادی را به تو تعارف نمیکنه 
😂 زبان عشقی هر کسی فرق میکنه داداشت شاید عذابت بده ولی باور کن نمیخواد یه تار مو از سرت کم بشه

اره خودمم همینم بعضی موقع ها دلم میخواد سر به تنش نباشه زودتر بره سربازی راحت شم ولی وقتی ب این فک میکنم دو سال باید بدون این دیوونه باشممم دیونههه میشم می‌خوام بمیرم