2777
2789
عنوان

تهرانی ها و البرزی ها 6 روز تعطیل هستن.

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 46 پست
وای خدا کرونا همرو فلج کرده😢🤕

اوهوم😑غم انگیزه.

اونو ول کن شوهرمو چه جور تحمل کنم تا یکشنبه؟  

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اوهوم😑غم انگیزه. اونو ول کن شوهرمو چه جور تحمل کنم تا یکشنبه؟    

خخخخ ای بدجنس🤣فیلم ببیند همش

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکتای دولتی را میدونم شوهر خواهرمم تعطیله اما کارخونه ها یا بانک و بورس چی اونم تعطیل

گفتم دیگه بانک و بورس تعطیله ولی کارخونه های شخصی نمی‌دونم .

ولی کل ادارات دولتی و بازارها و کسبه و بانک و بورس و ... همه تعطیل

خوشبحالتون ، کلی برنامه بچین برای این تعطیلات . من بودم کلی فیلم دانلود میکردم با تنقلات و کلی برنا ...

برنامه ی چی؟وقتی خونس یا دستور میده یا خوابه یا بابچه جرو بحث میکنه😣😣😣 

شبها آره.دوتایی میشینیم تنقلات میخوریم و فیلم میبینم ولی روزها واقعا رو مخه😖😖😖

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خخخخ ای بدجنس🤣فیلم ببیند همش

بابچم همش بحث میکنن.این کارتون دوس داره اون فوتبال و ورزشی. فقط شبها که بچه خوابه میتونیم بشینیم فیلم ببینیم.ولی تا اون روز شب بشه انقد اذیت میکنن که شب اعصاب برام نمیمونه🤕🤕🤕

اوهوم😑غم انگیزه. اونو ول کن شوهرمو چه جور تحمل کنم تا یکشنبه؟    

شوهر من که تعطیلات همش می‌خوابه 😔😔😔

بهش میگم مثل شتر خواب ذخیره میکنی برای بقیه روزهات😂😂😂😂😂

برنامه ی چی؟وقتی خونس یا دستور میده یا خوابه یا بابچه جرو بحث میکنه😣😣😣  شبها آره.دوتایی میش ...

من همسرم تا ظهر خوابه به دخترم میگم تا ظهر برنامه هاتو ببین بعد نوبت من و بابا 😁😁😁

تایم بندی تلویزیون 😂😂😂😂

بعدازظهر دخترم می‌فرستم با دختر همسایه تو حیات بازی میکنن.🤩

شوهر من بانکیه.واسه همین ریپلایت کردم گلی😁 الان زنگ زد گفت تا یکشنبه تعطیلیم.

اوکی عجب وضعی شده واقعا که دولت نالایقی داریم حیف نون برازندشونه

مرسی عزیزم این هفته را کنار خانواده خوش بگذرونید

شوهر من که تعطیلات همش می‌خوابه 😔😔😔 بهش میگم مثل شتر خواب ذخیره میکنی برای بقیه روزهات😂😂😂😂😂

شوهرمنم یا خوابه یاداره دستور میده یا بابچم تو جنگه.خدایا صبر  

من همسرم تا ظهر خوابه به دخترم میگم تا ظهر برنامه هاتو ببین بعد نوبت من و بابا 😁😁😁 تایم بندی تلو ...

نه بابا. تازه بعد از ظهر شبکه پویا پف فیلم داره بچم عاشقشه.همون موقعیه که شوهرم تازه از خواب بیدار شده😑بچه ما کوچیکه خونمون هم آپارتمانیه.نمیشه دکش کرد😅😅😅

مطمینی عزیزم.?

صددرصد

اوکی عجب وضعی شده واقعا که دولت نالایقی داریم حیف نون برازندشونه مرسی عزیزم این هفته را کنار خان ...

نترکی صلوات🤕😁

فدات شم.همچنین شما😙

عزیزم ما مشهد هستیم ، فقط تهران و البرز تعطیل کردن.

فکر کردم تهرانی گلم . من 5 شنبه تعطیل شدم ولی روزهای دیگه باید برم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد