2777
2789
عنوان

تهرانی ها و البرزی ها 6 روز تعطیل هستن.

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 46 پست
یکم همه باهم غر بزنین ان شاء الله شما تعطیل میکنن.😁😁

اسرار و غر بیجا مانع کسب است .   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار و بانکها و بورس همه تعطیل ، کاش ماهم تعطیل بودیم😔😔

کجا شاغلی شما عزیز

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

وای خداااا  تا یکشنبه شوهرم خونه میمونه  

از فردا منتظر تاپیکهای خونین من باشید🤕😂😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من نگفتم همه!!!!جاده ها رو بستن چیز مضحکی هست به طریقی رد میشن

ب هرحال کلی گفتی و خود مملکتم براش مهم نیست کی میمیره کی زندس وگرنه سفت و سخت میگرفتن نمیذاشتن کسی جایی بره

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
واقعا بانک و بورس هم تعطیل مطمئنی

آره بابا.شوهر من  الان زنگ زد گفت از فردا تعطیلیم تا یکشنبه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من نگفتم همه!!!!جاده ها رو بستن چیز مضحکی هست به طریقی رد میشن

بله اونایی که آقازاده هستن مثل ما مردم معمولی نیستن براشون همیشه شمال بوده و هست و محدودیت ندارن ، فقط برای مردم معمولی جاده ها رو میبندن و  ماشینها برمیگردونن.

ب هرحال کلی گفتی و خود مملکتم براش مهم نیست کی میمیره کی زندس وگرنه سفت و سخت میگرفتن نمیذاشتن کسی ج ...

هرکس باید کلاه خودش رو نگه داره

بیمارستان ها جا ندارن،از دیروز مریض هارو توی نماز خونه بیمارستان بستری می کنیم!!! حتی برای بیمارهای عادی جراحی آی سی یو نداریم

چرا اخه اینهمه تعطیلی

بازارو بستن بازاریها اعتراض کردن که ماچک داریم بانکها بازن چکهامون برگشت میخورن.الان بانک رو هم بستن دیگه.

بازارو بستن بازاریها اعتراض کردن که ماچک داریم بانکها بازن چکهامون برگشت میخورن.الان بانک رو هم بستن ...

وای خدا کرونا همرو فلج کرده😢🤕

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
شرکتای دولتی را میدونم شوهر خواهرمم تعطیله اما کارخونه ها یا بانک و بورس چی اونم تعطیل

شوهر من بانکیه.واسه همین ریپلایت کردم گلی😁 الان زنگ زد گفت تا یکشنبه تعطیلیم.

آره بابا.شوهر من  الان زنگ زد گفت از فردا تعطیلیم تا یکشنبه.

خوشبحالتون ، کلی برنامه بچین برای این تعطیلات .

من بودم کلی فیلم دانلود میکردم با تنقلات و کلی برنامه سرگرمی که این چند روز خوش بگذرونیم .