2777
2789
عنوان

بهترین دوران زندگیتون چه سنی بود؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 74 پست

هیچ کدوم یاد هر دوره ای میفتم گلوله گلوله اشک میریزم

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ایشالله غلطه میشه خدارا به خاک سپردیم انشالله هم میشه خدارا خلق کردیم اگه میشه بگو ان شاءالله ...

انشالله آمین 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

وقتی به دنیا اومدم کسی خوشحال نشده 

بعدش بگذریم یادم نمیاد 

بعدش که تا خواستم بازی کنم مامانم کتکم میزد 

که چرا لباستو کثیف کردی 

چرا با پسرا بازی کردی 

بعدش از ۱۰سالگی به بعد هم همه کارای خونه میکردم وقتی برای خود نداشتم دوران مدرسه راهنمایی هم بد گذشت 

تا خواستم خودمو پیدا کنم پدربزرگم پدرم بزور شوهرم دادن البته خانواده شوهرم مقصر بودن بس که اومده بودن خواستگار آبرومون رو برده بودن 

من هیچی از خودم نمیفهمیدم 

دوران عقد هم خوش نگذشت چون همسرم دوستم نداشت 

۱۶ سالم بود که عروسی کردم 

و خانواده شوهر به شدت اذیتم کردن 

۶ تا خواهر شوهر ۴ تا جاری برادر شوهر پدر مادر شوهر فامیل همسایه خود شوهر خیلی اذیتم کردن نمیدونستن من فقط ۱۶ سالمه خیلی اذیت شدم 

الانم ۲۰ سالمه و حامله ام خدارو شکر مستقل شدم یه ساله 

ولی گه گداری شوهرم خیلی اذیت میکنه 😔😔

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
وقتی به دنیا اومدم کسی خوشحال نشده  بعدش بگذریم یادم نمیاد  بعدش که تا خواستم بازی کنم م ...

الهی ...چقد سختی کشیدی ناراحت شدم برات اجی

ولی الان به این فکر کن یه کوچولو تو دلت داری که وقتی به دنیا بیاد میشه همه چیت مادر بودن خیلی حس قشنگیه 

ایشالا خدا کوچولوتو حفظ کنه همیشه سایتو بالای سرش نگه داره 

منم خیلی اذیت شدم تو زندگی روزای بد زیاد داشتم ولی الان بهترم خداروشکر توهم به خدا توکل کن مطمئن باش روزای خوب تو راهه🥰❤

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

الهی ...چقد سختی کشیدی ناراحت شدم برات اجی ولی الان به این فکر کن یه کوچولو تو دلت داری که وقتی به ...

😘😘😘😘😘مرسی از پست مثبتت آجی