2777
2789

فقط اونجایی که رو سرم میافته نه دسته های شال

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

ن زشت میشه

زیرش توربان بپوش یا هد

لایکم کنید.لایک شه پستام.لایک دوص.لایککککک.لایککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه ایراد داره.دلی فکر کنم اگر کامل باشه تمیز تر در بیاد .اونجوری وسط شالت جای دوخت می فته

نه بابا حریر از اینا که میچسبه مثل لایه چسبه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

سلام،
یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به روش میکرو سیلندرمو نصب میشه و نه چسب و نه کلیپس استفاده نمیشه. این تکنیک ترمیم مو برای خانم هایی که مشکل ریزش مو دارند بسیار مناسب است .

اگر اطلاعات بیشتری میخواهی در خدمتتون هستم.