2777
2789

وازلین و زیاد بزن ب موهات بعد کیسه بکش رو سرت با روسری ببند چند ساعت برو حمام وازلین شپش و خفه میکنه از بین میره

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

برو مرکز بهداشت خودشون چک میکنن دارو و شانه مخصوص بهت میدن منم وقتی حامله بود گرفتم واقعا داغون میشه آدم از نظر روحی ولی خیلی زود خلاص میشی از دستشون

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه بگو 

عزیزم اینجا عکس هر کاری میکنم ارسال نمیشه. میخوای درخاست دوستی بده. تا اونجا بفرسم واست 

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

ببین عزیزم اول بایدخونتوازوجودشون تمییزکنی وچن روز سایلتوبزارتوگرما.لباساتوباچیزایی ک میشه تونایلون بزاری بزارومحکم درشون روببندکه جایی برای ورودهوانباشه وچن روزبزارتاکاملاخفه شه.وبراسرت شامپونرم کننده بخروهمینجوری بریزش روسرت تایه ساعت روسرت باشه بعدبااین شونه قدیمیاسرتوشونه بزن تابریزن پایین چن باراین کاروکن نابودمیشن

دلم میخاد بمیرم چرا خدا نگامون نمیکنه این بلا ها چیه تو این زمونه بخدا خیلی تمیزم

عزیزم ربطی ب تمیزی نداره من وسواس دارم بخدا همیشه حموم و نظافت روزانه دارم ولی خب گرفتم ی بار 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

روزی چند بار شانهدندانه ریز شونه کن شپش از سر جدا بشه 

تو حمام نرم کننده بزن سرت رو بزار تو تشت پر آب جدا بشن 

تکرار کن شپش که بالغ نشده از سر جدا کنی دیگه نمی تونه تخم بزاره 

به بهداشت محیط هم برس باید مرتب روسری و بالشت رو بشوری که دوباره برنگرده

بشین با ناخن رشک ها رو از سرت بکش

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

سرکه بزن با نایلون ده دیقه ببند سرتو بعد هروز برو حموم با تاید یا پودر رخت شویی سرتو همش بشور دختر خالمم داشت 

خالم هروز اینکارو میکرد تو یه هفته تمیز شد 

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 

دختر خوب شامپو لیندان از داروخانه بگیر ی شیشه اش حجمش معمولا  کمه دو تا بگیر بزن...شونه ریز و سرکه و اینا هم ک دوستان گفتن انجام بده.یک هفته بعد مجددا تکرار کن.تمیز میشه.

اون شامپو باعث میشه اصل جونور ها فلج بشن و بیفتن.سری دوم هم برا این میزنن ک اگه تخمی ازشون مونده و  ب جونور نابالغ ک توانایی زاد و ولد نداره تبدیل شده احیانا کشته بشه...

درمانهای خونگی هم این مابین انجام بده

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
دلم میخاد بمیرم چرا خدا نگامون نمیکنه این بلا ها چیه تو این زمونه بخدا خیلی تمیزم

شپش اصلا به تمیزی و کثیفی ربط نداره

دقیقا مثل کروناست که خیلیا رعایت میکنن ولی باز میگیرن 

حتما کنار یکی که شپش داشته بودی و گرفتی

تو این مدت سعی کن جایی رفت و آمد نکنی

با سرکه و سس و اینجور چیزا فقط شپشا میمیرن تخمشون میمونه دوباره که از تخم در اومدن همون آش و همون کاسست

تا جایی که میتونی موهاتو کوتاه کن بعد به یکی بگو دونه دونه تخمارو از سرت در بیاره یا اینکه برو دکتر

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

ای وای خدا نیاره برای هیچ کس خیلی بده 

منم چن سال پیش گرفتم هر کار کردم نرفت آخر دیگه خودشون رفتن 

ولی مرتب مامانم خواهرم موهامو میگشتن 

دکترم رفتم یه شامپو داد اسمش فک کنم لیندان بود 

بعد گفت یه روز در میون حموم برم سرمو با یه لیوان سرکه و یه لیوان آب قاطیش بشورم 

گفت موهاتم کوتاه کن ولی من نکردم 😁

از همون موقع جنس موهام تغییر کرد اصلا داغون شد 

دلم نمیادکوتاه کنم

الهم عجل اولیک الفرج 🤲🏻🍀

ببین اسی جان من اینجوری خوب شدم 

شامپو نرم کننده از همین لطیفه ها بگیر یه شونه شپش هم بخر برو تو حموم موهاتو خیس کن شامپو رو بزن بعد از هر جهت شونه کن مدام تکرار کن مطمئن باش اینجور همشون میرن تا یه هفته هروز برو حتی اگه تونستی روزی ۲ بار برو 

مطمئنا نتیجه میگیری 

منم دعا کن

ی سوال خانوماااا 

نفر اول شپشو از کی گرفته؟؟؟ 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

اول اینکه سعی کن هرشب موهاتو با روغن نارگیل چرب کنی وروی پارچه سفید با شانه دندان ریز مرتب شونه بکشی تا شپش وبچه های شپش که خیلی ریزن بیوفتن بعد ببافی موهاتو دوباره شب دیگه وهی تکرار کن بالشت دوشک وملافه رو دم آفتاب بزار بعد دیدی کم شده وسرت خارش نمیده گول نخور همین طور ادامه بده تا حداقل دوماه بعدش یه رنگ مویی بزن ودیگه حواست خیلی باشه وسایل آلوده مثلاً میری آرایشگاه و....استفاده نکنی.گلم اصلاً به کثیفی نیست شپش یه بیماری واگیر داره من یه مدت کوتاه درگیر بودم اینطور نتیجه گرفتم والان حواسم خیلی جمه که دوباره این بلای وحشتناک وآزار دهنده نیوفته به موهام.

فک کنم پودر رخت شویی خیلی موثر باشه 

مامانم میگفت قدیما میگرفتن یا با پودر میشستن یا با چیزی به اسم گیل 

یه نوع ماسه هست 

میگفت تو یه هفته تمیز میشد 

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی