من دیشب یهودلم سفت شده بود و دلم درد میکرد حدودا ۱ دقیقه نشد اینجور بود بعد درست شد ..
گاهی پاهام درد میگیره
گاهی کمرم
😐😐😐
یعنی از حالا میخواد دردام شروع بشه 😑😑
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
من الان ۳۴ هفته ام و وافعا اذیتم نه خواب دارم نه دلم میخواد غذا بخورم همش رفلاکس! همش پا درد موقع خواب! تازه من اون قد هم وزنم اضافه نشد نسبتا! خیلی خیلی داغونم خلاصه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که از همین الان درد دارم چی بگم پس؟ شبا از درد نمیتونم راه برم
جدی از حالا درد داری ؟
من از وقتی وارد ۹ شدماینجور شدم
تازه بنظرمنفس تنگی هم میگیرم
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
من الان ۳۴ هفته ام و وافعا اذیتم نه خواب دارم نه دلم میخواد غذا بخورم همش رفلاکس! همش پا درد موقع خو ...
منم ۳۴ هفته و ۵ روز هستم 😥😣
جدی از حالا درد داری ؟ من از وقتی وارد ۹ شدماینجور شدم تازه بنظرمنفس تنگی هم میگیرم
هفته چندمی؟
من استخوون لگنم به شدت درد میکنه.وقتی میشینم خیلی اذیت میشم.جای بخیه های قبلیم درد میکنه راه که میرم حس میکنم بچم آویزون شده.کمردرد هم جای خودش.ماه آخر نمیدونم چی بشم با این حال داغونم
هفته چندمی؟ من استخوون لگنم به شدت درد میکنه.وقتی میشینم خیلی اذیت میشم.جای بخیه های قبلیم درد میکن ...
۳۴ هفته و ۵ روز
من بنظرم خیلی شکمم افتاده
منم اصلا نمیتونم بشینم. وقتی میخوابم اینقدر این دنده اون دنده باید بشم
اگه ۱ ساعت رو یه دنده بخوابمکل اون سمت بدنم خواب میره و سست میشه که اصلا نمیتونم دردش رو تحمل کنم 😣😣😣😣
خدا کنه این چند هفته باقی مونده رو همبه سلامتی بگذرونیم 🤗
۳۴ هفته و ۵ روز من بنظرم خیلی شکمم افتاده منم اصلا نمیتونم بشینم. وقتی میخوابم اینقدر ...
دقیقا مثل من.من تو بارداری اولم این همه مشکل نداشتم ولی این دفعه رسما داغون شدم از درد.شبا که میخوابم هردوسمتم بالش بزرگ میذارم که اگه خسته شدم همونجوری به پهلو بهش تکیه کنم.اینجوری ی کم از درد و فشار پهلوهام کم میشه
شبانه روز همین دعا رو میکنم روانی شدم از استرس . برات صلوات فرستادم❤️
دعات میکنم 😍