2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی پی کنه بهتره

باید سه یا چهار روز بمونه و هر روز آزمایش بگیرن

تند تند شیربده بخوره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
سه روز گفته بذارین دستگاه یعنی هرروز ببرم آزمایش بدم؟

من بیمارستان بودم هر روز میگرفتن که چک بشه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

هردو  رو باید انجام بده  ۳ بار ۴ بار  خوبخ

بعدم  همون زیر دستگاه  بذار  

چشماشو  ببند

خودت  ترنجبین بخور  به نی نی  اصلا نده  اسهالش میندازه  اب  بدنش  کم میشه

ولی خودت بخوری شیرت  راه میفته

شیر خودتو بهش بده  ولی  دوبار با فاصله ۱۲  ساعت شیر خشک هم بده

زودی خوب میشه 

خودت عناب دم کن  بخور خنکیه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

هردو فکرکنم بیشتر پی پی.... منم بچم زردی داشت رو 12 بود گفتن 13بره بستریش میکنن گفتم چیکارکنم بالا نره گفتن بچرو زیاد نپوشید بزارین آزاد باشه منم یه دماسنج گزاشتم تو اتاقش که رو 25یا 24 درجه باشه روش‌ هم پتو اینا نمیزاشتم بعدهم تند تند شیر میدادم خودمم چیزای خنک خیلی میخوردم خداروشکر اومد پایین خوب شد

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
از عطاری شیر خشت هم بگیر بده بخوره باعث میشه پی پیش بیشتر میشه و زردیش دفع میشه من به پسر خودم هیچ د ...

شیر خشت گرفتم دو ساعت میذارم دستگاه درش میارم شیر میدم و پوشکشو عوض میکنم دوبارهمیذارمش

عزیزم هر چقد مدفوع کنه بهتره

و برای اینکه مدفوع کنه تند تند باید ۲ ساعت یه بار شیر بدین و قشنگ سیرش کنین

من توصیم اینه به هیچ وجه دارو های گیاهی مث ترنجبین، شیرخشت، فلوس و... به نوزاد ندید

این دارو ها برای همه یک نوع جواب نمیده و اخیرا نوزادی بودن که در اثر مصرف فلوس نکروز روده کردن و فوت شدن متاسفانه ، میتونین تو پیج دکتر راحیل رحیمی مستنداتش رو ببینین

اگر شیرتون کمه، شیرخشک‌به عنوان کمکی بدید که زودتر مکونیوم توی روده ها دفع بشه و کنارش بهتره خودتون ترنجبین بخورید که داخل شیرتون بیاد عصارش و بچه هم بهره ببره

ولی به خود نوزاد اصلا ندید مخصوصا شیرخشت که طبع خیلی سردی داره و همچنین فلوس رو اصلا ندید

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

عزیزم من بچم ۴۵ روزشه زردی داشت ۴ روزگیش دستگاه اجاره کردیم داخل خونه دکتر گفت مرتب بهش شیر بده تا مدفوع کنه بیلی روبین از طریق  مدفوع خارج میشه شیرخشک و این چیزها مثل کاسنی کلا خنکی فقط باعث میشه بچه بی حال بشه میتونه شیر بخوره فقط تا از دستگاه آوردی بیرون شیر بده نه خودت نه بچه خنکی نخورید هیچ تاثیر مثبتی نداره 

شیر خشت گرفتم دو ساعت میذارم دستگاه درش میارم شیر میدم و پوشکشو عوض میکنم دوبارهمیذارمش

برطرف میشه فقط خیلی به صورت سفیدی چشم زبونش و شکمش دقت کنید که زردیش زیاد نشه آزمایششم تکرار کنید ببینید پایین میاد یا ن