2777
2789
عنوان

تب کودک ۱۸ ماهه

2977 بازدید | 8 پست

سلام دوستان . پسر من ۱۸ ماهشه ‌ . دوهفته پیش تب خیلی شدیدی کرد به طوری که باقطره استامینوفن نمی اومد پایین .با پاشوییه و حمام کردن تبش کمی اومد پایین بردمش دکتر و گفت این علائم مریضیه و شربت دیفن هیدرامین و شربت سفکسیم و شربت اندامین داد با شربت ایبوپروفن . اینارو دادم خوب شد گرچه علائمش فقط تب بود ولی کم کم سرفه هاش و خلطش شروع شد . داروها رو کامل دادم خوب شد . دندونهای اسیابش هم در حال در اومدن بود که در اومدند . 

دوباره امروز تب کرده و هی داره تبش بیشتر میشه شیاف استامینوفن ۱۲۵ هم زدم اما انگار فایده نداره . 

واقعا گیجم . یعنی دوباره داره مریض میشه یا دندونشه ؟

چیکار کنم راهکار بهم بگید 

اینم بگم دندونهاش کامل نشده ۱۱ تا دندون داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم 15ماهشه تو این ماه چهارتا دندون درآورد دوتا آسیاب بود سه روز تب داشت فقط تب منم بهش ایبوپروفن دادم تبش قطع میشد ده تا دندون داره پسرم منم خسته شدم از اینکه بچم تو دوماه دوبار تب شدید گرفت

سلام عزیزم، دقیقا پسرم مثل بچه اتون شده، الان بعد دو هفته دوباره تب کرد؟؟  شما چکار کردین  ...

همون داروهاش رو ادامه دادم بهتر شد . پیش یه قارقچی هم بردم واسه محض احتیاط چیزی تو گلوش نمونده باشه که گفت مونده و ردش کرد و اینجوری خوب شد داروهاشم دادم