بخدا دیونه شدم دوس دارم خودم رو بکشم دوس دارم دخترم رو بکشم موهام سفید شده
من همونیم ک هیچوقت باور نمیکردم مامان بشم همونی ک شوهرم ب بچه ای محبت میکرد از حسادت دق میکردم همونی ک دیگه امید ب بی بی چک زدن نداشتم دیگه خیال بافی نمیکردم ک بچم تو بغلم باشه همونیم ک امیدم ته کشیده بود درست وقتی ک نا امید شدم درست وقتی ک دیگه بریدم برام معجزه شد اره من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد😍 الان دخترم ۲ سال و نیمشه نا امید نشین
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همونیم ک هیچوقت باور نمیکردم مامان بشم همونی ک شوهرم ب بچه ای محبت میکرد از حسادت دق میکردم همونی ک دیگه امید ب بی بی چک زدن نداشتم دیگه خیال بافی نمیکردم ک بچم تو بغلم باشه همونیم ک امیدم ته کشیده بود درست وقتی ک نا امید شدم درست وقتی ک دیگه بریدم برام معجزه شد اره من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد😍 الان دخترم ۲ سال و نیمشه نا امید نشین
چ میدونستم بچه من ی دختر لوس لج باز میشه ک ساعت ۱۲ شب میگه منو باید ببرین پارک
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
چ میدونستم بچه من ی دختر لوس لج باز میشه ک ساعت ۱۲ شب میگه منو باید ببرین پارک
بچه ست دلش میخواد بره پارک خب
اعصاب بچه داری نداشتی چرا بچه اوردی خب
2 و نیم سالش بیشتر نیست چیزی نمیفهمه هنوز
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
وقتی میریم پارک و شهر بازی میگه باید دیگه خونه نریم مهمون برامون میاد میگه باید باهاش بریم خونشون بیرون میریم میگه باید دیگه خونه خودمون برنگردی و...... بخاطر موهام نیست بخاطره اعصابمه بخاطره اینکه ۲۳ سالمه ولی تو این ۳ سال پیر شدم
بچه ست دلش میخواد بره پارک خب اعصاب بچه داری نداشتی چرا بچه اوردی خب 2 و نیم سالش بیشتر نیست ...
میگه هرجا ک رفتیم دیگه نباید برگردیم خونه خودمون جیغ و داد و فریاد میزنه تا صداش میگیره چ میدونستم شانس من بچم اینجوری میشه وگرنه هیچ وقت نمیخاستم