2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام حجم ادرار کم شده بعد احساس تشنگی هم دارم به نظرتون‌از چیع؟

سدیم خونت زیاد عه نمک‌زیاد مصرف میکنی ی هورمونی هست ب اسم adhیا ضد ادارای وقتی نمک‌زیاد مصرف کنی باعث میشه ادارت محبوس کنه ادرارت کم شه اب خونت زیاد شه ازاونورم حس تشنگی میگیرت ک اب بخوری نمک غذا تو ی مدت کم کن اوکی میشه

من قرص لاغری می خورم کلیه هام درد می کنه چیز مهمی میتونه باشه ؟؟

یکیم که  سینه هام تقارن ندارن

خب چرا فقط گوشت و مرغ و میوه نخوریم؟؟!!روسری و مانتو و شالم خیلی گرونه!!...😏😏😏
سدیم خونت زیاد عه نمک‌زیاد مصرف میکنی ی هورمونی هست ب اسم adhیا ضد ادارای وقتی نمک‌زیاد مصرف کنی باع ...

عزیزم‌باورت میشه من اصلا نمک نمی زنم الانم که رژیمم غذا اصلا نمیخورم میتونه از رژیمم باشه؟

من قرص لاغری می خورم کلیه هام درد می کنه چیز مهمی میتونه باشه ؟؟ یکیم که  سینه هام تقارن ندارن

چ قرص لاغری؟

سینه ک تقارنش عادی اگ از اول اینشکلی بوده موردی نداره ولی اگ خیلیی واضح عه و چن وقت اخیر اینجری شده متخصص زنان برید برای معاینه 

چ قرص لاغری؟ سینه ک تقارنش عادی اگ از اول اینشکلی بوده موردی نداره ولی اگ خیلیی واضح عه و چن وقت اخ ...

نه از اوله🤕🤕و مجردمو ۱۹ سالمه ینی چیز مهمی نیس دیگه؟؟

قرصم فیتنیچر خودسرانه مصرف می کنم

دیابت یا مریضی زمینه ای نداری؟یا احیانا سیاتیک؟

حقیقتا نمیدونم

فک میکردم این سردردا از استرس کنکوره

ولی بازم همراهمه و دارمش

پزشک عمومی بهم گف برو نوارمغزی ولی میترسم

نه از اوله🤕🤕و مجردمو ۱۹ سالمه ینی چیز مهمی نیس دیگه؟؟ قرصم فیتنیچر خودسرانه مصرف می کنم

نه نگران نباش چیز خاصی نیست خیلیا همین شکلین 

قرص لاغری ک فقط مورد تایید وزرات بهداشت ونوستات عه غیر این قرص دیگ ای مصرف نکن ک بعدا عوارضش خیلیی زیاده ممکنه کلیه ت سنگ بیاره یا استخونت سیاه شه پیشنهاد من این قطعش کن

ن والا ی مدته همین شکلیم سردردهای خیلی بد و یهویی دارم از طرف پشت گوشم انگار درد تو عرض مغزم حرکت ...

منم کنکوری بودم امسال دقیقا این حالتارو داشتم ولی الان بهترم