2777
2789
عنوان

کنکور

168 بازدید | 20 پست

سلام میخوام دهم یازدهم رو بخونم امسال سال بعد دوازدهم رو

میشه راهنماییم کنید من رشته ام انسانی بوده میخوام کنکورتجربی بدم چندماه برای دهم وقت بزارم وچقدتشریحی کار کنم چقدتستی آلا بدرد من میخوره آیا؟؟؟

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

بهتر  با  برنامه  یک  ازمون پیشبری قلمچی  بهترینه  اگه پول ثبت نام  نداری بابرنامش  بروجلو ازموناش از نت پیدا کن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلا فقد زیستش اونم با تدریس جلال موقاری 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
بهتر  با  برنامه  یک  ازمون پیشبری قلمچی  بهترینه  اگه پول ثبت نام&nbs ...

مثلا میخوام دهم رو تو۵ ماه جمع کنم یازدهم رو۵ ماه اینطورخوبه

بهتر  با  برنامه  یک  ازمون پیشبری قلمچی  بهترینه  اگه پول ثبت نام&nbs ...

واسه کسی که صفر کیلومتره اصلا برنامه قلم چی خوب نیست مخصوصا سال دوازدهم چون به سرعت درسا رو میبره جلو 

عاشق آموزش زبان انگلیسی به بچه هام😍
مثلا میخوام دهم رو تو۵ ماه جمع کنم یازدهم رو۵ ماه اینطورخوبه

نه  گلم اینطوری خوندن جواب نمیده  درسخوندن  ترکیبه  باید ترکیبی خوند  یعنی جاهای به  هم ربط دارو  باهم خوند  مثلامبحث تابع تو ۳سالدبیرستان  هست  باید همش  باهم خونده  بشه واسه  همون میگم باازمو ن  پیش برو اونا  ترکیلیاتو رعایت میکنن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
اسی میخوای ۱۴۰۲ کنکور بدی ؟ منم ۱۴۰۲ میخوام کنکور تجربی بدم

من ۱۴۰۱ رو میدم زیست و عمومی رو کامل میخونم ولی هدفم واسه ۱۴۰۲ پزشکیه