2777
2789

بگه چرا زندگی من همش شده نشدن.هرروز نمیشه میشنوم.۴ ساله سهمم از دنیا شده نشدن.حس ششمی کی هست

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس فکرت منفیه

نه گلم منفی نیست من به خداایمان داشتم به لطفش ودارم هنوز.چهارساله ازدواج کردم شوهرم وقتی اومد خواستگاری کارش درمرحله اخر بود ودیگه قرار بود جذب شه که نشد.سمت هرکاری میره نمیشه .باکلی استعداد ومدرک وسابقه هرجامیره تادقیقه نود میره ونمیشه.اخریش همین اخیرا بود که کاری با شان بالا حقوق بالا عالی بود که خیلی ازشوهرم خوششون اومد و مصاحبش عالی ودیگه جذب شده بود ولی یه ازخدا بیخبری تهمت زد ونشد.زندگی باماهی ۷۰۰ هزارتومن به نظرت فکرمنفی درآوردنه؟دوسال هم هست که برا بچه اقدام کردیم که اونم نشد

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
چون به خودت تلقین میکنی .

بخون پستمو لطفا جواب دوستمونو دادم

نه گلم منفی نیست من به خداایمان داشتم به لطفش ودارم هنوز.چهارساله ازدواج کردم شوهرم وقتی اومد خواستگ ...

عزیزم بعد این خواستی کاری انجام بدی

به هیچکس نگید

به هیچ احدی

جز خدا

انشاالله گره از کارتون باز میشه

فقط به هیچکس حرفتو نگو 

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
عزیزم بعد این خواستی کاری انجام بدی به هیچکس نگید به هیچ احدی جز خدا انشاالله گره از کارتون باز ...

اتفاقا به این خیلی اعتقادداریم وبه احدی درهیچ موردی حرف نمیزنیم ولی نمیدونم چه سریه دست به طلا میزنه شوهرم نمیشه.شوهری که همیشه درحال بازکردن گره از مشکلات دیگرانه .نمازاش اول وقته جز خیر برای دیگران نمیخواد 

مشکلت حل میشه نگران نباش گلم 

بامن بودی گلم؟دیر یا زود؟