2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه دیر میاد خسته شدم

562 بازدید | 18 پست

بچه ها کمکم کنید ده ساله خودمو کشتم تا شوهرم زود بیاد خونه ولی موفق نشدم دیگه خسته شدم ،همیییییشه تو انتظار می‌زاره منو صدها هزار بار شده حتی وسیله ای تو خونه لازمه نمیخره و لازم میشه اونقدرهم دیر میاد خونه که بیزار میشم اکثرا هم خرید مواد غذاییه  که باید منتظر باشم که مثلا نون بخره ،عین خیالش نیست هرچی جلز و ولز میکنم ،ازش متنفرم نکبت رو ،کمکم کنید آروم شم 😭😭😭😭😭

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی ادم بیخیال و بی مسئولییت اینجوریه.ادم خودخواه دارم نزدیکم که فقط خودش فکر میکنه مهمه.

هر چی بگذره بدتر میشن 😔😔

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
تا دیر وقت سرکاره؟ شوهر منم هنوز نیومده

دیر اومدنش هم بخوره تو سرش کم و کسری خونه هم خرید نمیکنه ،کارتشم نمیزاره که من یه وقت خرج خودم نکنم😏😑

راست میگی ادم بیخیال و بی مسئولییت اینجوریه.ادم خودخواه دارم نزدیکم که فقط خودش فکر میکنه مهمه. هر ...

پیر شدم به خدا از دستش اونقدر وقیح شده که وقتی هم میاد خونه به من میگه غرغراتو بزن که می‌خوام برم بخوابم ،ازش متنفرم😭😭😭😭💔