corela مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 121 عنوان بیاین..... بگیننننن. بیاین دیگهههههه😟 شغلتون جیه؟؟؟؟ 233 بازدید | 38 پست سلام.چطورین؟! بیاین بگین شغل خودتون یا همسرتون چیه!چقد درامد دارین!چطوری وارد کار شدین!راضی هستین؟ 1400/04/27 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meeeeee عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 3094 حالا همه میگن میخای بدونی براچی😂 روزای خوب تو راهه😍 تیکر رسیدن به هدفمه😍
0dayana0 عضویت: 1400/04/09 تعداد پست: 7759 دانشجو و مجرد👋🏻 https://harfeto.timefriend.net/16620156179852
onhani عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 5197 من دستیار و پذیرش دندان پزشکم .خوبه خداروشکر اما هدفم اینه یه سالن ارایشی بزرگ بزنم
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 خودم پرستار از سال ۸۲ سابقه.رسمی.حق سختی کار میگیرم نزدیک ۱۲ت حقوق.خیر از شرایط کاریم راضی نیستمهمسرم کارخانه دار .درآمد متغیر.خودش راضی ه نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
corela مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 121 مدرس زبان تو آموزشگاه خصوصی ماهی یه تومن میوفته چند سال درس خوندین که مدرس بشین
نگییییییییییییین عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 10282 من دستیار و پذیرش دندان پزشکم .خوبه خداروشکر اما هدفم اینه یه سالن ارایشی بزرگ بزنم وای منم خیلی دوس دارم دستیار دندون پزشک بشم .شما مدرک خاصی برا این کار داری؟ واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
corela مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 121 حالا همه میگن میخای بدونی براچی😂 اخه بیکارم دوس دارم از بیکاری در بیام 😟
molas عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4316 چند سال درس خوندین که مدرس بشین از پنجم ابتدایی رفتم آموزشگاه زبان تقریبا 8. سال