دخترم تو ۲۰ روز وزن اضافه نکرد.قدش ولی دوسانت بلند تر شده دور سرشم عالی بوده.۴ ماهشه با رابط سر سینه اگه بهش شیر خشک اپتامیل بده اشکالی نداره؟بعد شیرمو میخوره ایا؟کسی مثل من بوده؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دختر من تا ده ماهگی هم شیرخشک آپتامیل میخورد هم شیر مادر البته شیر خشک روزی دو وعده کم میدادم بهش بعدش دیگه شیشه رو نخورد میبرد مینداخت زیر مبل که نخوره 😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
دوس داشتم بخوره میخواستم از یکسال کلا شیر خسک بدم که دیگه لب نزد قابل ذکره که همین الان چسبیده بهم مشغول می می خوردنه دیگه خسته شدم ایشالا ماه بعد بعد واکسن هجده ماهگی از شیر میگیرمش
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند