2777
2789
آقااااااااااااا بیا به داد من برس موهام فر و زیااااااااااد و خشک و وزه....چه غلطی بکنم؟

ببین روغن تراپی خیلی خوبه 

قبل حموم نیم ساعت به ساقه موهات روغن بزن (بنفشه پایه زیتون خیلی خوبه) بعد برو بشور 

شامپو بدون سولفات استفاده کن 

اخر حموم روی موهات اب سرد بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون لطف میکنی یه کرم دور چشم که میلیا نیاره و برای چروک موثر باشه البته با قیمت مناسب معرفی کنید؟

راستش دور چشم های ایرانی زیاد خوب نیستن 

اما نئودرم نسبت به بقیه ایرانیا بهتره 

ببخشید من چند سال روی باسنم جوش میزنه جاشون هم لک های سیاه و افتضاح شده،خیلی ناراحتم ،چیکار کنم دیگه ...

حقیقتش من نمیدونم امااااا تا جایی که من میدونم اکثر جوش های باسن بخاطر مشکلات داخلی یا بی تحرکیه 

من پوستم مختلطه یعنی بعضی جاها چرب و بعصی جاها خشک ولی بیشتر رو به خشکی داره. میشه یه پک کامل مراقبت پوستی میشه معرفی کنید. پوستم منافذ باز هم داره یه کم. و جوش های ریز دارم که زیر پوستی ان🙏

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود