2777
2789

بچه ها ۳۲ هفتمه 

زایمان اولم عالی بود دومی یکم بدم خسته بود و درد داشتم 

الان خیییللییییی استرس دارم نمی دونم‌چرا

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

سومی جنسیتش چیه

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم سه بار سزارین داشت، البته دوتاشو از دست داد.کلا خوب نیست سزارین 

چرا من خودم انتخاب کردم سرارینو 

طبیعی دوست ندارم

چیزی در مورد سیندگی نگفتن  تو سونو ها مشخص میشه؟؟؟

من سزارین سوم انجام دادم و همزمان لوله هامو بستم درد سزارین مثل همون قبلی ها هست بی حسی از کمر داشتم که خیلی بعد عمل بهتر بود ولی به خاطر لوله بستن یه مقدار درد داشتم که با شیاف قابل تحمل بود 

😍😍😍
من سزارین سوم انجام دادم و همزمان لوله هامو بستم درد سزارین مثل همون قبلی ها هست بی حسی از کمر داشتم ...

ممنون منم بی حسی بودم دوتا قبلیا رو‌

دلم نمیاد لوله هامو ببندم

اولین ۴ سالشه  دومی ۱۹ ماهس

فاصله بچه هات خیلی کمه اگه تو سونوگرافی مشکل چسبندگی نداشتی سزارینت نباید سخت باشه

من دوتا بچه دارم سزارین اولم خیلی درد داشتم ولی دومی خیلی راحت بود

فاصله بچه هات خیلی کمه اگه تو سونوگرافی مشکل چسبندگی نداشتی سزارینت نباید سخت باشه من دوتا بچه دارم ...

خدا حفظشون کنه