2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

70 بازدید | 14 پست

من الان زنگ زدم به مغازه پشت تلفن با فروشنده صحبت میکردم که شرایط اقساطی بدونم بعد میگه خانوم اصلا نمیفروشبم  منم بهش گفتم به درک که بهم جنس نمیفروشی بی شعور 

الان می‌تونه شکایت کنه از دستم 😬😬😬

آخه خط داداشم بود نمی‌خوام براش دردسر درست کنم 

نه مگه صداتو ظبط کرده باشی یا خیلی آدم پیگیری باشه در کل نمی ارزه به شکایت چهارتا فحش

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی گفتم یه بار تلفن قطع کرد دوباره زنگ زدم باید مشتری مداری بلد باشه قشنگ توضیح بده نه این که با ...

خوب شاید با اون شرایطی ک گفتی گفته نمیفروشم

یا سوال زیاد پرسیدی حوصلش سررفته

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من چیزی نگفتم ازش پرسیدم شرایط شما چیه چطور قسطی میدیم  همین نه بیشتر نه کمتر

بعد اون گف نمیفروشیم؟

خو نمیفروشن دیگه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اره گفت اصلاااا نمیفروشبم 

خوب نمیفروشن چرا گفتی ب درک

مال خودشه نمیخواد قسطی بفروشه

با اون لحنی که باهام صحبت کرد منم گفتم به درک که نمیفروشی 

خب موفق باشی