2821
2789

ما تو یه ساختمونیم با جاری و مادرشوهرم بچه کوچیک جاریم خیلی بی تربیته شش سالشه یه مدت بدون اجازه اسباب بازی یا هرچی که میخواست یواشکی برمیداشت من خیلی بدم میاد از این رفتارش الان پسرم سه سال و نیمشه دقیقا اخلاق اونو یاد گرفته میگم چرا وسایل بدون اجازه میاری میگه مال خودمه تازه دروغ هم میگه .میگه مامان بزرگ بهم داده .توروخدا بگید چیکار کنم اینکارو تکرار نکنه

ازتون خواهش می کنم دو تتا تاپیک اخرمو گززارش بزنین خواهش می کنممممممم

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کم کم برلش توضیخ بده بگو این برای توا و هیچکس  خق  نداره بگیره بدون اجازه

خودت خواستی وسیلش بگیری ازش اجازه بگیر

باشوهرت که حرف میزنین مراقب باش از خوبیاش بگی

از رفتار خودتون میتونع یاد بگیره

اون بچه هر وقت اوند،خونت جلو پسرت بهش بگو شما اجازه نداری چیزی ببری   و واقعا هم اجازه نده   

وقتی وسیله ای با خودش میاره مجبورش کن برگردونه بذاره سرجاش باهاش صحبت کن بگو که کارش اشتباهه اگه واقعا مادر شوهرتون میده بهش ازش بخواین دیگه این کارو نکنه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز