2777
2789
عنوان

شیره انجیر زدم به پوستم دارم میمیرم کمکم کنیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 18484 بازدید | 28 پست
اصلا با هیچی نمیره ن با آب ن شامپو ن صابون هیچی دور چشمام میسووزهههه

دورچشم یه جای خیلی حساسیه هیچی نباید بهش بزنی

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳😳😳😳 معلوم هست چیکار کردی اون شیره مثل اسیده برو پوستتو بشور تا خون نیومده

خدایا 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

مادر بابام‌ تازه زایمان کرده بود دندونش عفونت کرده بوده گفتن اون شیره‌رو بریز روش ریختن همانا و از دنیا رفتن همان 

اسی نترسیا اون بنده خدا عفونی بوده دندونش شما هم فوری خودتو برسون کلینیک برات شستشو بدن

خدایا 

با یه کرم ملایم چرب کن و ماساژ بده ، امیدوارم زودتر خوب بشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
سلام  ببخشین شما چکار کردین برای زیر چشمتون ؟

خیلی بد بود به سختی و با کشید لیف محکممممم با شامپو صابون اونقدر کشیدم که میسوختتتتتتتتتت

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
خیلی بد بود به سختی و با کشید لیف محکممممم با شامپو صابون اونقدر کشیدم که میسوختتتتتتتتتت

الهی😢

زنعموم خونمون مهمان بودن، شیره انجیر کشیده بودن زیر چشمشون اتفاقی

بنده خدا خیلی اذیت شدن،

عسل گذاشتن روش بهتر شد ،ماست زدیم روش ، کمپرس یخ گذاشتیم،مرتب میشستن 

فایده ای نداشت و میگفتن چسبناکه زیر چشمشون،

متورم شد ولی تاول نزد خداروشکر،

فکر میکنم پماد تتراسایکلین زدن که خوب شده

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃